Marius Șumudică, INTERNAT in Turkije! De coach voelde zich ziek

Marius Șumudică, INTERNAT in Turkije! De coach voelde zich ziek

Coach Marius Șumudică is ziek geworden en is opgenomen in het Sani Konukoglu ziekenhuis na een reeks tests, maakte de club Gaziantepspor maandag bekend.

Marius Șumudică keerde vorige week terug naar Turkije toen hij al ziek was, zei de bron.

De afgelopen dagen voelde Șumudică zich steeds onwel en heeft hij uitgebreide tests ondergaan.

“We wensen onze technisch directeur Marius Sumudică een spoedig herstel”, aldus de Turkse club.

Sumudică komt niet meer naar FC U Craiova! Hij viel Adrian Mititelu aan! “Alleen als ik aan het begin van mijn trainerscarrière zou staan!”

Marius Șumudică, 52, heeft uitgelegd waarom hij niet heeft getekend bij FC U Craiova. Adrian Mititelu wilde hem als coach, maar het aangeboden contract was niet naar “Șumi’s” zin.

Florin Prunea werd ook verwacht bij FC U Craiova, als voorzitter, maar hij kwam niet, nadat de optie van Șumudică op de coachbank van de Olteni mislukte.

Mititelu heeft Șumudică naar verluidt gevraagd om FC U Craiova in maart 2024 naar de top acht teams in de Superliga te brengen. Anders had hij ontslagen kunnen worden en zijn salaris tot op heden doorbetaald, zonder compensatie.

WatȘumudică heeft besloten na de aankondiging dat hij stopt met VOETBAL! “Ze gaven me de kracht om door dit keerpunt in mijn carrière en leven te komen.

Marius Șumudică kondigde vorig jaar aan dat hij aan het einde van het seizoen zou stoppen met voetbal, maar heeft zijn beslissing nu teruggedraaid.

“Ik wilde stoppen, maar mijn familie dwong me het op te geven. Mijn vader en moeder vertelden me dat ik mezelf nergens anders kan zien dan op de bank, als coach, totdat zij deze wereld verlaten! Persoonlijk heb ik een hectische tijd achter de rug. Ik heb een extreem zware strijd gevoerd in mijn ziel. Ik bedoel precies waar oorlogen misschien wel het moeilijkst te beheersen zijn,” zeiȘumudică destijds.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *