Jij maakt het FCSB-team aller tijden! De 22 beste rood-blauwe voetballers van de 22 jaar met Gigi Becali! De eigenaar-coach kiest elke fase!

Jij maakt het FCSB-team aller tijden! De 22 beste rood-blauwe voetballers van de 22 jaar met Gigi Becali! De eigenaar-coach kiest elke fase!

Jij maakt het FCSB-team aller tijden! Hoe werkt het?

Het mechanisme is heel eenvoudig. Na het classificeren van alle rode en blauwe spelers van 2003 tot vandaag, realiseerden we ons dat het optimale spelsysteem voor het FCSB-team aller tijden een 4-2-3-1 moet zijn waarin de speler achter de centrale spits eigenlijk een tweede spits is. Dat is hoe geschiedenis werd geschreven, door de voetballers die overwegend werden gebruikt die eruit sprongen, dat is hoe we het samen zullen voortzetten!

Uit de 7 voorstellen ProSport voor elk bericht kun je er maar op één stemmen. Gedurende ongeveer twee dagen, vanaf het moment dat ze worden gepubliceerd in het speciale materiaal totdat de stemmen zijn geteld. Afhankelijk van de keuzes van de supporters zal de voetballer met de meeste stemmen de FCSB-eerste elftalspeler aller tijden worden en de tweede met de meeste stemmen de reserve. Een 22-koppig team, met 11 starters en 11 reserves.

Bij het nomineren van de 7 opties, en bij de daaropvolgende stemming van de supporters, rijst natuurlijk de vraag: welke criteria gebruiken we bij het kiezen? De prestaties van de speler in het rood-blauwe shirt? Zijn waarde, wat die ook moge zijn? De impact van de voetballer op het geheugen van de fans, los van alle sportieve criteria?

Omdat dit tenslotte een subjectieve aangelegenheid is die juist de subjectieve keuzes van fans oproept, is het antwoord… alle criteria en alle criteria! De beste voetballers zijn degenen die door het volk zijn goedgekeurd. Subjectief, met subjectieve criteria.

Gedurende 18 dagen kies je post voor post. Je hebt 48 uur om op elke post te stemmen!

Dus, vanaf morgen 1 maart tot 18 maart, alleen op ProSportkun je stemmen op de favorieten van jouw generatie in het rood-blauwe shirt! Zo ziet de uitdagingskalender eruit, zodat je geen bericht mist omdat jij het FCSB all-time team maakt!

Campagnekalender:

  • 1 maart – begin van de stemming voor de poortwachters (uitslag op 3 maart)
  • 4 maart – start stemming voor full-backs (uitslagen op 6 maart)
  • 7 maart – start stemming centrale verdedigers (uitslag 9 maart)
  • 10 maart – start stemming centrale middenvelders (uitslag 12 maart)
  • 13 maart – start extreme stemming (uitslag 15 maart)
  • 16 maart – start aanvallers stemming (resultaten op 18 maart)

Tijdens deze periode kun je, naast de presentatie van de genomineerden en de ontdekking van de beste in de ogen van het publiek, spectaculaire verrassingen verwachten van de emblematische rode en blauwe spelers, uitgenodigd door ProSport om te stemmen in de poll, maar ook om hun gemotiveerde keuzes te delen met de fans!

Het 22-jarige record

Vanaf 2003/2004 tot vandaag heeft het meest geliefde team van Roemenië elk seizoen deelgenomen aan de Europa Cups!

Vier keer heeft het in de groepen van de Champions League gespeeld (2006/07, 2007/08, 2008/09, 2013/14) en negen keer in de groepen van de UEFA Cup en Europa League. Plus één keer in de groepsfase van de Conference League. Dus 14 seizoenen met continentale groepsfases, een indrukwekkend record.

Zes keer heeft de ploeg zich gekwalificeerd voor de Europese lente. Dat zijn 2005, 2006, 2007, 2012, 2013 en 2018. Maar achter de cijfers zijn de belangrijkste herinneringen de sprookjesachtige!

Een 4-1 uitoverwinning op Dinamo Kiev bij hun terugkeer in de Champions League, met dat iconische “go, Dică!”. Twee 1-1 gelijke spelen thuis tegen het grote Liverpool, waarvan één na de uitschakeling van Southampton. Overwinning tegen Valencia op strafschoppen. De Europese halve finale van de UEFAntastische generatie na een historische reeks. Uitschakeling van Ajax op strafschoppen en overwinning op Chelsea in Boekarest. En dit zijn nog maar een paar hoogtepunten.

Hier is het thuisrecord van de rood-blauwen van 2003 tot nu:

  • 5 Roemeense kampioenstitels – 2005, 2006, 2013, 2014, 2015
  • 3 Roemeense bekertrofeeën – 2011, 2015, 2020
  • 2 Roemeense Supercup-trofeeën – 2006, 2013
  • 2 League Cup trofeeën – 2015, 2016

Vanaf morgen, 1 maart, alleen op ProSport, je maakt het FCSB team all-time!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *