Shania Twain: “Ik maakte de weg vrij voor Taylor Swift”

Shania Twain: “Ik maakte de weg vrij voor Taylor Swift”

De kunstenaar uit Canada ze voelde zich “bevrijd” met haar nieuwe album. De 57-jarige countryster, onder meer bekend van Dat maakt niet veel indruk op mij, deze vrijdag vrijgegevenja hun zesde studioalbum koningin van mij en legde uit dat ze eindelijk het soort muziek kon maken waar ze zelf naar zou luisteren.

“De vreugde en pop op het album voelde meer als het stampen uit mijn kindertijd. Het is bevrijdend om de muziek te maken waar ik naar wil luisteren en waarop ik wil dansen zonder echt na te denken over het genre, want er is van alles een beetje.”

Ondertussen werkt de Canadese artiest, die met Britse componisten heeft gewerkt, verder koningin van mijlegde dat uit hij heeft daar altijd “minder druk” gevoeld dan in zijn thuisland en denkt dat het publiek misschien meer “open” staat voor countryster Taylor Swift toen ze eind jaren 200 voor het eerst op het toneel verscheen.0.

In het VK vond ik altijd een klimaat waarin ik me geen zorgen hoefde te maken over mijn geslacht. Mijn rol is niet om genrespecifieke nummers te maken, ik maak gewoon de beste plaat die ik kan maken. Ik denk dat ze ruimdenkender zijn, althans voor Taylor, van wie ik denk dat hij de muziek maakt die hij wil maken.«.

Het opstellen van

Fotografie Getty Images

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *