Het nieuwe album van Coldplay

Het nieuwe album van Coldplay

Dat heeft Coldplay lang geleden al aangekondigd Ieder leven Het zou zijn laatste muzikale werk zijn, maar de waarheid is dat we nog nooit zo van een leugen hebben gehouden. De groep bracht later Music of the Spheres uit en nu hebben ze nog een aangename verrassing voor ons in petto. Coldplay brengt nieuw album uit.

Coldplay heeft aangekondigd dat hun nieuwe album de titel krijgt Maan Muziekhoewel de releasedatum niet is vastgesteld, verzekert de groep dat het bijna klaar is. Daar hebben ze bovendien voor gezorgd tijdens hun volgende tour zullen ze previews spelen van enkele van hun nieuwe nummers. Fans in Spanje zullen het geluk hebben ze in mei live te horen.

De band had ons laten wennen aan het achterlaten van aanwijzingen over hun nieuwe banen, zodat hun volgers, in de puurste detectivestijl, de naam en datum van hun aanstaande banen zouden ontdekken. Maar nu was er alleen een interview met de leden van de groep nodig om ons te verzekeren van deze nieuwe release, wat zij verzekeren is het tweede deel van Muziek van de sferen. De muzikanten Ze hebben ook de mogelijkheid van een andere samenwerking in de lucht gelaten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *