40 jaar rock met sociale zekerheid

40 jaar rock met sociale zekerheid

Na vier decennia op het podium staat de Spaanse rockgroep De Sociale Zekerheid viert haar jubileum.

“Lieve vrienden. Zelfs in onze stoutste dromen, toen we begonnen, konden we ons niet voorstellen dat we elkaar zouden ontmoeten 40 jaar op het podium“Zei de groep in een verklaring.
De band heeft verschillende optredens in Spanje aangekondigd, waar het publiek kan genieten van live-nummers zoals: «kleine meid«, «Ik wil je aanwezigheid hebben», «Comerranas», «Waterverf«, «Mi rumba tarumba»…En veel nummers die deel uitmaken van de geschiedenis van de Spaanse band.

Gedurende de maand januari zal de kamers bezoeken met “Introglycerine”, een overgangsalbum tussen de jaren 80 en 90 dat een voor en na markeerde in zijn muzikale carrière. Deze uitvoeringen worden uitgevoerd met de band die het heeft opgenomen.
Vanaf februari gaat de tour verder met «40e verjaardag” voor iedereen Spanje tot het einde van het jaar. Vooral benadrukkend in sommige concerten:

– Vrijdag 3 maart in de Viveros-tuinen van Valencia: “Sociale zekerheid en vrienden”. De meest klassieke nummers uit het repertoire spelen, met enkele verrassingen, en de meest emblematische nummers.

– Zaterdag 29 april in “La Lonja” van Valencia, een van de meest emblematische gebouwen van de stad: “Canciones Dibujadas”. Akoestisch concert waar ze zullen samenwerken met vrienden van de illustratorband, waaronder Paco Roca, die het nummer dat wordt gespeeld zal begeleiden bij het tekenen.

Voor het einde van het jaar lanceren ze een boek-cd «40th Anniversary» met verhalen, poëzie en illustraties van grote artiesten en met het opnemen van duetten met Amerikaanse vrienden. Ze plannen ook de lancering van de musical “klein meisje”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *