Alejandro Sanz trapt zijn Mexicaanse tournee af

Alejandro Sanz trapt zijn Mexicaanse tournee af

De Spaanse zanger begon zijn rondreis door Mexico met 10.000 mensen in het Nationaal Auditorium van de hoofdstad, in de eerste van de 15 concerten die in het land zullen plaatsvinden tot half maart en voor degenen die alle tickets al hebben verkocht.

De Ronde “Sanz en Vivo” begon deze donderdag in Mexico Citywaar hij het National Auditorium propte in een concert dat meer dan twee uur duurde en waarin de artiest zijn grootste hits mixte met liedjes uit zijn nieuwste werk, “Sanz”.

De kunstenaar begint aan een route door de rest van het land die hem eerst naar het noorden zal brengen, op 14 februari zal hij in Torreón zijn, terwijl van 16 tot 19 zal hij 3 concerten in Monterrey aanbieden.

Later zal het worden gepresenteerd in Guadalajara (21 februari), Puebla (23 februari) en Mérida (25 februari).

Het begint in maart in Querétaro om terug te keren naar Guadalajara op de 3e en 4e, voordat het weer sluit in Mexico City, waar het zijn laatste 3 shows zal geven op de 7e, 9e en 10e.

«Sanz en Vivo» was afgelopen zomer de grootste tournee in Spanje en na zijn vertrek uit Mexico vervolgt hij zijn reis door Colombia, Peru, Ecuador, Chili, Argentinië en Uruguay.

En opnieuw, zal terugkeren naar Spanjewaar hij de komende maanden zijn massale presentaties zal afsluiten Juni, juli en augustus.

Het opstellen van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *