Rihanna zegeviert op Spotify na de Super Bowl

Rihanna zegeviert op Spotify na de Super Bowl

Rihanna’s optreden bij Super Bowl LVII geWilde man A toename van 640% in de reproducties van uw muziek op het platform Spotify van de Verenigde Staten.

Na op vliegende podia te hebben gezongen, reclame te hebben gemaakt voor haar cosmeticamerk op het podium en de eerste zwangere vrouw te zijn geworden die headliner was in de Super Bowl halftime show, geniet de Barbadiaanse zangeres nog steeds van het succes deel uit te maken van een van de meest verwachte sportevenementen van het jaar.

Volgens het platform van 5 tot 12 februaride reproducties van liedjes zoals “Bitch Better Have My Money” steeg meer dan 2.600%, «Diamonds» had een stijging van meer dan 1.400 %, “Rude Boy” meer dan 1.170% en “We Found Love” meer dan één 1.160 %.

Deze thema’s maakten deel uit van de wit-rode show waarin de zanger speelde, waarin de Kansas City Chiefs -de winnaars- tegen de Philadelphia Eagles.

Zijn optreden werd ook een trend op sociale netwerken en het was zijn terugkeer op het podium na zeven jaar geen podiumactiviteit te hebben gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *