“Zeg me dat je van me houdt” ten voordele van UNICEF

“Zeg me dat je van me houdt” ten voordele van UNICEF

Alejo Stivel heeft een nieuwe versie uitgebracht van de klassieker die is gepopulariseerd door zijn ex-band Tequila “Dime que me quieres”, waarvan de opbrengst volledig zal worden gedoneerd aan UNICEF Spanje ter ondersteuning van haar werk om kinderen over de hele wereld te beschermen.

“Het is opwindend dat een lied dat ik schreef toen ik 18 jaar oud was, en dat een volkslied was voor een hele generatie, vandaag kan worden gebruikt om miljoenen jongens en meisjes te vertellen dat we van ze houden”, zei de Argentijnse producer, artiest en componist in enkele verklaringen verzameld door de ngo.

De publicatie van het nummer op digitale platforms valt deze dinsdag samen met de lancering van de #DimeQueMeQuieres-campagne, waarmee UNICEF meer partners wil werven om samen te werken om de bescherming van kinderen tegen uitbuiting, misbruik, uitsluiting of geweld te waarborgen, evenals hun scholing en hun gezondheid welzijn en tegen honger.

Klik HIER om de artiestenadvertentie te bekijken.

Volgens zijn berekeningen sterven dagelijks 13.800 kinderen vóór het bereiken van de leeftijd van 5 jaar door oorzaken die kunnen worden voorkomen met zeer eenvoudige maatregelen zoals vaccinaties, drinkwater of adequate voeding.

LUISTER

UNICEF moedigt de hele samenleving aan om zich bij deze campagne aan te sluiten via de website unicef.es/dimequemequieres of door te bellen naar het gratis telefoonnummer 900 907 133.

De inkomsten verkregen uit de reproducties en downloads van het nieuwe “Dime que me quieres” zullen ook voor dit doel worden gebruikt, waarvan de originele versie was opgenomen op het album “Viva Tequila” (1980) van de bovengenoemde muziekgroep waar ook Ariel Rot, Julián Infante, Felipe Lipe en Manolo Iglesias.

Het opstellen van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *