Richi Sambora en Bon Jovi komen dichter bij elkaar

Richi Sambora en Bon Jovi komen dichter bij elkaar

De mogelijke ontmoeting van Bon Jovi met zijn ex-gitarist Richi Sambora lijkt dichterbij, na de laatste uitspraken van de muzikant in een interview: «We hebben het erover. Ik denk niet dat er een reden is om dat niet te doen. momenteel”.

Deze verklaringen zijn toegevoegd aan die van drie maanden geleden door Sambora, toen hij inging op de geruchten daarover zou zich bij de band voegen op het Glastonbury-festival. Bij die gelegenheid antwoordde hij in dezelfde regel: «Het is een mogelijkheid. We praten wat.”

De gitarist sprak ook over de stemproblemen van Jon Bon Jovi. “Ik weet niet wanneer Jon zijn stem gaat samenstellen, maar we moeten naar buiten gaan en het doen voor de fans, Echt. Ik voel een tweede verplichting.”

Sambora maakte deel uit van de band vanaf het begin in 1983 tot in 2013 Hij verliet haar vanwege “persoonlijke problemen” wat hij niet specificeerde, hoewel hij volhield dat zijn relatie met de rest van zijn voormalige teamgenoten goed is.

We zullen moeten wachten tot het gerucht definitief wordt bevestigd. De gitarist heeft meegedaan De gemaskerde zanger uit het VK en zal binnenkort een nieuw album uitbrengen“waarschijnlijk eind maart of begin april.”

Het opstellen van

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *