Dead Space Remake-ontwikkelaars geven toe “ideeën” te hebben voor volgend spel in de serie

Dead Space Remake-ontwikkelaars geven toe “ideeën” te hebben voor volgend spel in de serie

Dead Space Remake is hier. De titel die de oerruimte-terreur van survival horror terugbrengt is hard geland op PS5, Xbox X|S Series en PC. De saga is terug, maar er zou meer op komst kunnen zijn.

Ondanks dat de verkoopcijfers in bepaalde gebieden niet helemaal exploderen, hebben critici het werk van EA y Motief met dit spel. Zelfs John Carpenter heeft de Dead Space remake geprezen als “spannend en angstaanjagend”.

De terugkeer van de serie heeft opnieuw veel fans aangetrokken, en nu vragen velen zich af of deze remake dient als een brug om te ontketenen meer projecten in de franchise met Isaac Clarke als vertegenwoordiger.

Nou, zoals alles in het leven, is er goed nieuws en “slecht” nieuws. Blijkbaar, Motive heeft al enkele vroege plannen voor de verdere ontwikkeling van het Dead Space universum. in andere videogames.

Het lijkt er echter op dat EA hiervoor nog geen groen licht heeft gegeven, wat ook normaal is aangezien deze remake pas enkele dagen geleden is uitgebracht. We zullen de resultaten van deze eerste uitgave moeten afwachten.

De woorden van de makers van Dead Space Remake

In een interview met GQ gaven product, Phil Ducharme, en creatief directeur, Roman Campos-Oriola, enkele glimpen van wat het team in gedachten heeft voor een mogelijk vervolg:

Natuurlijk, het is een hoop die we hebbenze zeiden iets over de voortzetting van Dead Space. Er is interesse van mijn kant en ik denk van Roman’s kant, je kunt zijn glimlach zien, in het verkennen van meer Dead Space. Er zijn ideeën, dat is zeker.

We ronden deze week af, we zorgen ervoor dat de lancering goed verloopt en dat er zo min mogelijk technische problemen zijn. We gaan op vakantie en dan gaan we zitten en hebben we die gesprekken binnen EA en zeggen: ‘Oké, wat is de volgende stap?

Weet dat Dead Space Remake een merkwaardige knipoog heeft naar Dead Space 2 die zou kunnen wijzen op het bestaan van een remake van het vervolg, of misschien is het gewoon een kleine hommage. Zou jij ook graag een vernieuwd deel 2 zien, of een ander spel?

Als je van het spel geniet, raden we je 11 Dead Space Remake tips en trucs aan die nuttig zijn voor nieuwe spelers en experts. Wat vind je van het werk van Motive voor deze titel?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *