Pronty, de onderwater metroidvania die triomfeert op PC, komt naar Nintendo Switch.

Pronty, de onderwater metroidvania die triomfeert op PC, komt naar Nintendo Switch.

Na een tijdje krijgt Nintendo Switch een van de meest prominente metroidvanias die exclusief op PC te spelen was. ProntyHet onderwateraanbod van 18 Light Game en Funzone Games maakt de sprong naar de hybride console.

Pronty zal verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop op 7 maart voor een prijs van €14,99.maar iedereen die het voorbestelt voor de releasedatum krijgt 10% korting. Als je een diepgaande blik op het spel wilt werpen, is hier de gameplay trailer:

Uitgebreid kennismaken met… Pronty voor Nintendo Switch

Pronty is een spel die opvalt door zijn neiging tot actie en verkenning in een onderwaterwereld.. Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst, waar mensen een manier hebben gevonden om onder de zee te leven.

Maar er loert gevaar in dit nieuwe Atlantis en alleen Pronty en zijn robotgewapende hellebaard, Bront, kunnen de Stad van de Diepte, Royla, beschermen en te weten komen wat er op de raadselachtige zeebodem schuilt.

Een van de sterke punten van het spel, naast de kleurrijke en in het oog springende kunststijl, is het gevechtssysteem waarin we Bront kunnen opdragen ons schild te zijn. Pronty zal afhankelijk zijn van zijn metgezel terwijl we vechten met maximaal 40 soorten zeevijanden.

Het spel biedt een grote verscheidenheid aan opties tijdens de 100 levels. Voorbij de 13 gevechten die we zullen moeten aangaan tegen eindbazen…Pronty laat ons nieuwe vaardigheden en krachten vrijspelen.

Nintendo Switch-versie biedt Boss Rush-modus. en ook een skin waarmee we de hoofdpersoon van dit verhaal kunnen aanpassen. Dit is een tekstboek-metroidvania die zeer positieve beoordelingen en recensies heeft behaald op Steam op PC.

Sinds de release van de PC-versie van Pronty hebben we een constante stroom van feedback ontvangen van spelers die vragen om het spel op meer consoles.verklaarde Ariel Pang manager van Joy Brick Inc. We zijn erg dankbaar voor de voortdurende feedback en erg enthousiast om Pronty eindelijk aan te bieden op Nintendo Switch!

Mocht je nog steeds hongerig zijn naar meer van dit genre, dan is hier een blik op 6 weinig bekende metroidvanias die je helpen het wachten op Silksong en andere games als Pronty op Nintendo Switch door te komen. Nintendo Switch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *