Elden Ring ray tracing update nog in ontwikkeling, onthult leaker

Elden Ring ray tracing update nog in ontwikkeling, onthult leaker

Elden Ring arriveerde in februari vorig jaar, en zelfs na al die tijd is de spel wil zijn fans nog steeds meer geven. De titel van From Software krijgt in de toekomst een update die de graphics opkrikt.

Hoewel het waar is dat Van software nooit een studio is geweest die technische aspecten boven alle andere elementen van hun spellen heeft gesteld, hebben de Japanners een voortreffelijke smaak getoond in de manier waarop zij de werelden van hun werken weergeven.

Het meest recente voorbeeld is Elden Ring’s Midlands.wiens geweldige art design het grafische gevoel van het spel sterk heeft verbeterd. Nou, dit kan nog worden verbeterd met… ray tracing.

Elden Ring met Ray Tracing ligt nog steeds op schema

Ray tracing technologie technologie die het gesprek van de eerste stadia van de PS5 en Xbox X Series X|S generatie zou komen naar Elden Ring op een bepaald moment dankzij een update.

Hoewel we nog niet veel details hebben over dit project (dat moet bereiken PS5, Xbox X-serie y PC) een bekende insider en leaker die banden heeft met de zielengemeenschap heeft wat dingen duidelijker gemaakt.

Lance McDonald, gaf vorig jaar al commentaar dat hij toegang had tot een eerste test van Elden Ring met ray tracing en vanwege het gebrek aan informatie heeft deze gebruiker een tweet gelanceerd waarin hij de informatie die hij heeft bijwerkt.

Elden Ring ray tracing update zal ondersteuning toevoegen voor ambient occlusion met ray tracing en schaduwen met ray tracing. Ik weet niet wanneer het wordt uitgebracht en of er meer functies zijn gepland. Ik kan alleen bevestigen wat ik tot nu toe in actieve ontwikkeling heb gezien.

Dus, hoewel het lijkt alsof deze update vergeten is, is nog steeds aanwezig Welke landschappen van de Midlands zou u willen zien onder invloed van ray tracing?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *