Hoe je alle PlayStation Plus Collection-games voor altijd kunt opslaan en spelen op PS5

Hoe je alle PlayStation Plus Collection-games voor altijd kunt opslaan en spelen op PS5

De PlayStation Plus-collectie is, of was, een van de PlayStation Plus-voordelen die Sony exclusief voor PlayStation 5-kopers liet.

Het is een verzameling van 20 aanvankelijk (later 19) “gde grootste hits“Deze omvatten God of War, The Last of Us Remastered, Final Fantasy XV Royal Edition, Batman: Arkham Knight, Monster Hunter: World en The Last of Us Remastered.

Met ingang van 9 mei 2023 zal niet langer beschikbaar zijn, en de promotie zal direct verdwijnen, en zal niet beschikbaar zijn voor toekomstige PS5 kopers met PS Plus.

Maar als je PS5 hebt, heb je nog tijd om ze te claimen! Deze spellen werken zoals de maandelijkse PS Plus spellen: als je ze claimt, d.w.z. Toevoegen aan uw bibliotheekAls je een Plus-abonnement hebt, bewaar je ze voor altijd, en kun je ze zonder angst verwijderen en downloaden (zolang je een actief Plus-abonnement hebt, natuurlijk).

Dit is het proces voor PS Plus Collection games opslaan en voor altijd spelen op je PS5..

Hoe sla je alle PlayStation Plus Collection-games op de PS5 op?

Het proces om PS Plus Collection-spellen te claimen is heel eenvoudig. Daarvoor moet u natuurlijk een PlayStation Plus-abonnee zijnin één van de drie vormen (Essential – de goedkoopste -, Extra en Premium).

Een ander belangrijk feit is dat dit kan alleen fysiek worden gedaan vanaf een PS5: als je het nog niet hebt, kun je geen PS Plus Collection-games claimen via het web of de app, zoals je dat wel kunt met de maandelijkse games, die zowel op de PS4 als de PS5 geldig zijn.

Daarin zit het jammer: gebruikers die na 9 mei een PS5 kopen en zich abonneren op PS Plus zullen deze niet meer kunnen krijgen. 19 geweldige spellen van de Collectie, daarom is het zo belangrijk dat je ze nu opeist, want… mag je ze voor altijd houden.!

  • Selecteer eerst PlayStation Plus op het PS5-dashboard (de optie helemaal links).
  • Eenmaal binnen scroll je naar beneden naar de tweede sectie, “Nieuwe PlayStation Plus-voordelen”, en scroll je naar rechts tot je “PlayStation Plus Collection” vindt.
  • Klik binnen op “Games bekijken” en je ziet een lijst met alle games in de PlayStation Plus-collectie (het zijn er 19).
  • Nu moet je spel voor spel gaan. Als de spellen al in uw bibliotheek staan of u hebt ze gekocht, zouden ze zo moeten worden weergegeven, met de optie om te downloaden (en u zou verder niets moeten doen):
  • Anders moet in plaats van “Download” de optie “Toevoegen aan bibliotheek“. Klik op die optie en het spel wordt van ons, zodat we het ook kunnen downloaden als de PlayStation Plus Collection-services aflopen.

Alle PS Plus Collection games die op 9 mei niet meer verkrijgbaar zijn.

Dit zijn alle PS Plus Collection games, gratis beschikbaar tot 9 mei 2023 voor PS5 gebruikers.

Er zijn 19 spellen. Eerst waren het er 20, maar vorig jaar werd Persona 5, de enige van Sega, van de kar geschrapt (het was de basisversie van Persona 5, niet de Royal).

Door deze stappen te volgen, kunt u Toevoegen aan uw bibliotheek al deze games zodat je ze voor altijd kunt houden, zolang je een actief PS Plus abonnement hebt.

Helaas betekent dit dat degenen die een PS5 na 9 mei kunt u niet meer profiteren van de wedstrijden van de PS Plus Collectieeen korte promotie van PlayStation Plus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *