De waarheid achter de controverse over gewichtsbeperkingen op de Mario Kart-attractie van Super Nintendo World

De waarheid achter de controverse over gewichtsbeperkingen op de Mario Kart-attractie van Super Nintendo World

Super Nintendo WorldNintendo’s themapark in het park Universal Studios Hollywoodzal niet officieel openen tot 17 februarimaar de afgelopen maand was het terrein gewoon open om de eerste bezoekers te verwelkomen en de laatste details voor de opening bij te schaven.

De indrukken van dit themagebied, ingericht als een videogame van Super Mario, waren geweldig: de decoratie, de animatie, de minigames en de uitdagingen in het park… en vooral de attractie, Mario Kart: Bowser’s Uitdaging.

De laatste weken is er echter veel controverse geweest over de Mario Kart-attractie, met name over de harnassen en stoelen, die voorkomen dat mensen met een dikke taille Wat is er gebeurd?

Mario Kart attractie controverse, uitgelegd.

Naarmate meer en meer bezoekers in Super Nintendo World arriveerden, klaagden velen over de beperkte afmetingen van de stoelen van de “karts”, de voertuigen in deze attractie: die met een taille van meer dan 100 centimeter.

Op mijn grootste maat kon ik niet in Mario Kart rijden.“, verklaart Anna op Twitter, die er ook aan toevoegt dat “nemen mensen me serieuzer als ik als dunne over vetfobie praat.“.

Pretparken hebben om veiligheidsredenen vaak beperkingen qua hoogte en grootte. Zelfs langzame ritten zoals de donkere rit van Mario Kart, die weliswaar niet zo snel is als een achtbaan, maar wel beperkingen moet hebben om te voorkomen dat kleine kinderen uit hun stoel komen, wat zeer gevaarlijk is.

Dit heeft tot gevolg dat veel mensen met overgewicht de attracties niet kunnen berijden.

Maar het probleem hier is dat de beperking van Universal resulteert in te beperkend: 100 centimeter is precies goed. de gemiddelde tailleomtrek in de Verenigde Staten. (40,5″ voor mannen, 38,7″ voor vrouwen), volgens The Wall Street Journal.

Om die reden hebben veel hebben Universal bekritiseerd voor het instellen van te strenge beperkingenMaar is dat de realiteit?

Volgens talrijke getuigenissen van mensen die de attractie al hebben kunnen testen, zelfs met maten groter dan 100 centimeter, hebben geen problemen gehad met het berijden van de attractie.

De fout hier, en wat veel van deze sneeuwbal veroorzaakt vanuit desinformatie, lijkt te zijn dat de schattingen van de website van Universal zijn zeer conservatief en onnauwkeurig.

Volgens Chris Moschellaeen professionele attractieontwerper, 40″ is de standaard juridische term gebruikt door Universal om naar te grote bezoekers te verwijzen op al haar attracties, inclusief de Harry Potter of Mummy achtbanen, en het is een die in veel gevallen tekort schiet.

Wat er op de website van Universal staat is Ć©Ć©n ding, en de werkelijkheid is iets anders. Daarom is er geen exacte manier om te weten of mensen van meer dan 100″ in Mario Kart kunnen rijden, maar volgens vele getuigenissen van gebruikers die het al geprobeerd hebben, lijkt het erop dat het mogelijk is.

Ik reed vorige week en had geen problemen, en mijn taille is ruim boven de 100cm. Ik denk dat ze gewoon te voorzichtig zijn met hun juridisch jargon.“, zegt hij Jon Gutierrez.

Brooke zegt dat ze een taille van 100 centimeter heeft en kon rijden, hoewel ze ook zegt dat het ongemakkelijk was.

De rit heeft voor de wachtrij een aantal stoelen waar je de harnassen kunt passen voordat je gaat rijden, om te zien of je aan de maatvereisten voldoet (een “ritueel” dat gepaard gaat met een kwelling voor veel plus-size bezoekersen vragen dat ze in privĆ© ruimtes worden gedaan om de vernedering te vermijden dat ze niet voldoen). Maar zelfs deze teststoelen zijn vaak restrictiever dan de werkelijke attractie …..

Uiteindelijk heeft de hele controverse verschillende debatten heropend, waaronder. of de parken van Universal restrictiever zijn dan die van Disney. als het aankomt op het accommoderen van grote bezoekers.

Andere Universal-attracties, zoals The Secret Life of Pets (ook een langzame dark ride, vergelijkbaar met Mario Kart) hebben dezelfde beperking van 40 inch, hoewel volgens Elisa Tapiais erger dan die van Super Nintendo WorldIk paste er niet in, maar wel in Mario Kart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *