Sonic karakters gemixt met de esthetiek van de film Red in deze leuke fanart.

Sonic karakters gemixt met de esthetiek van de film Red in deze leuke fanart.

Hoe zou het zijn om in hetzelfde beeld de personages uit de Sonic sagamaar met de esthetiek van de film Rood? Nou, misschien is deze fanart de beste manier om te gaan.

Dankzij wat is samengesteld in The Mary Sue hebben we een nieuw kunstwerk waar de kunstenaar… Frankedz heeft Sonic the Hedgehog gecombineerd met Turning Red.

Een mix van universums die er verrassend goed uitziet en waar zien we Sonic, Tails, Knuckles en Shadow… een beetje dollen.

In plaats van Mei Lee, Miriam Mendelsohn, Abby Park en Priya Mangal. zijn enkele van de snelste personages in videospellen.

Zoals u kunt zien heeft hij zelfs de twee namen samengevoegd in een grappige combinatie getiteld “Snel draaien“.

De Sonic the Hedgehog franchise kan soms een beetje speels zijn met zijn personages. Uiteindelijk zijn dit spelletjes die bedoeld zijn als leuke en plezierige avonturen.

Dat is waarom, dankzij deze fanart van Frankedz, het misschien het dichtste is dat we ooit bij een schoolavonturen van Sonic, Tails, Knuckles en Shadow.

Kun je je voorstellen hoe een serie zou zijn geweest waarin de hoofdpersonen een rustig, onbezorgd middelbare schoolleven hebben? Misschien loopt dit vooruit op de toekomst, wie weet.

De door de kunstenaar gekozen poses geven ook perfect weer wat elk van de personages zou doen. karakter uit de Sonic saga op zijn plaats en tijd.

Het beeld beschrijven, Sonic als Mei en Tails als Miriamterwijl Knuckles wordt voorgesteld als Abby en Shadow is Priya.

In onze recensie van Red (Turning Red) zeiden we: “Het is misschien niet het toppunt van originaliteit in zijn ontwikkeling, die nogal “afgezaagd” is in de stijl van Pixar, maar het is zeker een goedlopende, plezierige en zeer visueel aantrekkelijke film.“.

Gezien het succes van deze fanart, zal Frankedz een vervolg geven met meer waar Sonic karakters nog steeds in het rood zijn? Bijvoorbeeld, naar het 4*TOWN concert gaan of omgaan met wiskunde.

Vergeet niet dat Sonic 2: The Movie nog steeds in sommige bioscopen draait na de release, waarvan we ook onze specifieke recensie lanceren zoals elke andere film.

In een notendop: een van de beste videogame-naar-film adaptaties ooit gemaakt. Het is niet perfect, maar het is beweeglijker, grappiger en epischer dan zijn voorganger.“.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *