FIFA 23 ligt op koers om het meest succesvolle spel in de geschiedenis van de serie te worden, aldus EA in laatste inkomstenrapport

FIFA 23 ligt op koers om het meest succesvolle spel in de geschiedenis van de serie te worden, aldus EA in laatste inkomstenrapport

Het is onmogelijk om virtueel voetbal te begrijpen zonder de FIFA-serie. Het is waar dat we in het verleden andere games van het mooie spel hadden, zoals Pro Evolution Soccer (nu eFootball) of 1985 World Cup op Mega Drive, maar FIFA 23 is de maatstaf geworden voor voetbalfans.

Het is niet echt een grote stap vooruit ten opzichte van FIFA 22, maar FIFA 23 heeft een onderscheidende factor die de verkoop ervan exponentieel heeft doen stijgen. Wat is dat?

Zoals u al weet, zal de volgende FIFA (met het officiële keurmerk van de organisatie) niet door EA Sports worden ontwikkeld, terwijl gaat het bedrijf zijn eigen weg met EA Sports FC…. Met andere woorden, FIFA 23 was het laatste spel in de reeks zoals we die kenden.

Gamers hebben daarop gereageerd, waardoor FIFA 23 het laatste spel in de reeks zoals we die kennen is geworden. een van de best verkochte spellen in de serie.…en het kan nog verder gaan.

Al bij de lancering werd FIFA 23 het spel met de beste start in verkopen en spelers voor de EA Sports-franchise. We hebben het over meer dan 10 miljoen gebruikers in de eerste dagen..

FIFA 23 gaat de geschiedenis in en neemt in stijl afscheid

EA heeft een nieuw financieel rapport uitgebracht, dit keer over het laatste kwartaal van 2022. En dit alles na de aankondiging van de pijnlijke sluiting van Apex Legends Mobile, voor volgend jaar mei.

Het is allemaal goed nieuws voor FIFA 23, verreweg EA’s meest succesvolle spel. Sinds 1993 (het jaar waarin de saga begon), is er nog nooit een aflevering zo populair geweest als de huidige.

Het verslag van EA maakt het heel duidelijk: FIFA 23 is op weg om het meest succesvolle spel in de geschiedenis van de serie te worden.. Met andere woorden, de grootste triomf in 30 jaar.

EA SPORTS FIFA 23 wordt de grootste titel in de geschiedenis van de franchise en behaalde in het derde kwartaal een recordaandeel.”, beweert EA in het rapport.

Dit is geen geringe prestatie, want de FIFA-serie wordt altijd gekenmerkt door sterke verkoopcijfers op alle platforms. Een groot deel van het succes is te danken aan FUT (Ultimate Team), het populaire speltype dat je uitnodigt om het beste team ter wereld samen te stellen.

Aan de andere kant, Nick Wlodyka, CEO van EA Sportsbevestigd dat FIFA 23 in het kwartaal eindigend op 2022 recordcijfers heeft bereikt en bedankt de community voor hun steun.

De reacties van onze fans zijn ongelooflijk en we zijn blij dat onze community in recordaantallen met hun favoriete spelers en teams in FIFA 23 speelt.”.

Wat zal er in de toekomst met de FIFA gebeuren? De voorzitter van de organisatie, Gianni Infantino, zei dat ze in contact waren met een andere studio om FIFA 24 te ontwikkelen. en opeenvolgende wedstrijden. EA zal proberen voort te bouwen op zijn succes met EA Sports FC, dat al de steun heeft van vele clubs over de hele wereld.

FIFA 23 is verkrijgbaar bij PS5, PS4, Xbox X|S Series, Xbox One, PC en Nintendo Switch.. Als je een regelmatige voetbalsimulatorspeler bent, raden we je aan deze 5 tips te bekijken die pro gamers gebruiken en niet willen dat je ze weet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *