Alle muntsoorten in NBA All-World, het nieuwe basketbal AR-spel van de makers van Pokémon Go

Alle muntsoorten in NBA All-World, het nieuwe basketbal AR-spel van de makers van Pokémon Go

Het is een feit dat Niantic is een van de toonaangevende bedrijven als het gaat om mobiel gamen. Niet voor niets bestormden ze in 2016 de iOS- en Android-markt met Pokémon GO, het populaire augmented reality-spel uit de franchise van Nintendo.

Ze zouden het later proberen met Pikmin Bloom, een spel van dezelfde strekking dat niet zo succesvol was als Pokémon GO. Echter, dingen veranderen als het gaat om de NBAde beste basketbal competitie in de wereld.

Zo komt NBA All-World, augmented reality game nu gratis beschikbaar op mobiele apparaten. Hoewel het een veeleisende titel is (het vereist 4GB RAM), is het zeker de moeite waard.

Misschien begin je net in NBA All-World en weet je niet helemaal hoe de munten werken. Maak je geen zorgen, want in deze gids leggen we je uit welke soorten munten er zijn en hoe je eraan komt..

Munten: alle soorten, hoe ze te krijgen en waar ze voor dienen

Op papier werkt NBA All World op een vergelijkbare manier als Pokémon GO. Als je begint te spelen, creëer je je eigen basketballer, en moet je je vaardigheden bewijzen op straat.

En dat bedoelen we letterlijk. Omdat het een augmented reality spel is, het plezier zit hem in het uitgaan en het zoeken naar banen, uitdagingen en toernooien om in te spelen. tegen andere gebruikers.

Natuurlijk spelen hier ook twee karakteristieke elementen van de NBA een rol: de muziek en de kleding. Naarmate we vorderen, zullen we met kleding van Nike (Jordan), Adidas, Under Armor en andere merken..

We hebben ook de aanwezigheid van de grootste sterren van de NBA. In die zin is het een soort van ”Pokémon GO meets Ultimate Team”.

En dan komen we bij een belangrijk punt: de munten. In NBA All-World zijn er vijf soorten munten, en hieronder vertellen we je hoe je ze kunt krijgen en waar ze voor dienen.

Munten zijn onmisbaar in NBA All-World, want daarmee kun je voorwerpen kopen, energie terugwinnen, power-ups krijgen en bespaart je de gebruikelijke microtransacties van zulke spellen.

  • Dollars (AWC)Dollars: Weergegeven door een groen icoon, dit is de basis valuta in het spel. Het wordt gebruikt om power-ups te kopen, energie te herstellen, Arena Passes te verkrijgen, speltactieken aan te passen of accessoires te kopen. Ze worden verdiend door deel te nemen aan triples wedstrijden, King of the Hill uitdagingen en andere activiteiten.
  • Arena PassesZe zijn nodig om toegang te krijgen tot toernooien, en je kunt elk toernooi doorlopen om betere uitnodigingen en uitrustingstags te krijgen. Ze nemen wel ruimte in beslag in je inventaris (beperkt tot 100 items).
  • Ster lopersook bekend als tokens. Ze hebben niets te maken met het verbeteren van je spelers, en hun gebruik is beperkt tot het sorteren van spelers in je team per categorie.
  • CreditsCredits: de andere belangrijke valuta naast dollars. Ze zijn nodig om je spelers een level hoger te krijgen en om deel te nemen aan bepaalde evenementen. Ze worden verkregen op specifieke banen en locaties (zoals de PokéStops van Pokémon GO), door bepaalde activiteiten te voltooien.
  • Kampioenschapsringen: zeer vergelijkbaar met Sterretjes, maar in dit geval stellen ze je in staat je spelers een hogere rang te geven. Ze zijn nodig om deel te nemen aan internationale toernooien.

Dit is alles wat je moet weten over de munten in NBA All-World. Het spel van Niantic is 100% gratis beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten via de Google Play Store en App Store.

Speel je NBA All-World? Dan raden we je aan dit artikel over de Lightship VPS-technologie van Niantic, het laatste nieuws voor Pokémon GO of de presentatie die we bijwoonden over NBA All-World eind januari 2023 te bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *