Hogwarts Legacy is nu te koop voor Xbox Series X in Duitsland, en een gamer pronkt op Reddit met zijn gloednieuwe fysieke exemplaar.

Hogwarts Legacy is nu te koop voor Xbox Series X in Duitsland, en een gamer pronkt op Reddit met zijn gloednieuwe fysieke exemplaar.

Weinig spellen hebben ooit zoveel opwinding veroorzaakt als Hogwarts Legacyhet Harry Potter-spel dat elke fan (tovenaar of Dreuzel) van de saga wil doorbreken. We zullen moeten wachten tot 10 februari om ervan te genieten… of misschien ook niet.

We weten nu hoeveel Hogwarts Legacy in beslag zal nemen op de PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC, evenals de pre-order data voor de titel van Warner en Avalanche Software.

Hoewel het spel op 10 februari lanceert (denk eraan, op PS4, Xbox One en Switch komt het over een paar maanden), is er een manier om een paar dagen eerder te spelen, ondanks het feit dat de pre-load gaat live op 8 februari.

Al degenen die de Deluxe Edition (waarvan u het artwork in de hoofdafbeelding van dit nieuwsbericht kunt zien) of de Collector’s Edition hebben voorbesteld kunnen op 7 februari de pre-load activeren en het spel gaan spelen..

Zoals vaak het geval is met grote releases (het gebeurde met Forspoken en Dead Space Remake), zijn er gamers die hun fysieke exemplaren van Hogwarts Legacy al hebben…ondanks dat ik nog niet kan spelen.

Hogwarts Legacy verkocht voor Xbox in Duitsland

Hogwarts Legacy heeft verschillende fysieke edities. Terwijl de standaard editie pas op 10 februari in de verkoop gaat, blijkt dat degenen die de Deluxe en Collector’s edities hebben voorbesteld konden uren eerder het spel in handen krijgen.

Of zelfs dagen. Dit is wat er gebeurde in Duitsland, waar een gamer heeft een fysiek exemplaar van Hogwarts Legacy voor Xbox Series X bemachtigd… acht dagen voor de officiële lancering.

Het is eigenlijk vijf dagen voor 7 februari, wanneer bezitters van Hogwarts Legacy special edition de pre-load kunnen activeren en beginnen te spelen op hun pc’s en consoles.

Deze gamer heeft na veel moeite het fysieke exemplaar van Hogwarts Legacy voor Xbox in handen gekregen. In de hele stad Berlijn waren er geen exemplaren voor PS5, zelfs niet in de grote winkelketens …..

Hij heeft echter eindelijk een exemplaar van de Deluxe Edition voor de Xbox Series X weten te bemachtigen. Je kunt zien dat het een Duitse kopie is door de USK agentschapsbadge op de cover.

Wees voorzichtig vanaf nu, en tijdens het weekend, want beelden en video’s van Hogwarts Legacy zouden kunnen uitlekken op YouTube en Twitch. We raden je aan een kleine pauze te nemen voor de release van de titel.

Zonder verder te gaan, en we hebben al gewaarschuwd voor de SPOILERSVanmorgen is de kaart van Hogwarts Legacy uitgelekt… en hij blijkt veel groter te zijn dan we hadden verwacht.

Hogwarts Legacy zal beschikbaar zijn vanaf 10 februari op PS5, Xbox Series X|S, PC en ook Steam Deck. Wat betreft de PS4- en Xbox One-versies zullen we moeten wachten tot 4 april, en tot 25 juli voor de Nintendo Switch-versie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *