Kun je Zwerkbal spelen op Hogwarts Legacy?

Kun je Zwerkbal spelen op Hogwarts Legacy?

Hogwarts Legacy heeft alles om de meest veeleisende Potterheads te betoveren… of bijna alles. Het open-wereld spel, dat op 10 februari uitkomt op PS5, Xbox X|S Series en PC heeft een zeer goede smaak in de mond achtergelaten en wil in 2023 de markt voor videogames veroveren.

De talrijke glimpen van het spel die hij heeft aangeboden… Avalanche Software hebben duidelijk gemaakt dat we de tovenaar of heks kunnen worden die we altijd al wilden zijn en een unieke ervaring kunnen beleven in het beroemde kasteel.

Hogwarts Legacy zal een aantal opties bevatten die verband houden met de Harry Potter-saga, zoals het volgen van lessen, het kiezen van een huis of het oefenen van allerlei spreuken; hoewel er nog steeds twijfel bestaat onder de gemeenschap… Zal het mogelijk zijn om quidditch te spelen?

Nou, Avalanche Software heeft al duidelijk gemaakt dat… er is geen quidditch in Hogwarts Legacy. Een paar elementen die met de magische sport worden geassocieerd zijn echter aanwezig in het spel, dus veel fans wachten nog steeds op de toevoeging ervan.

Het meest voor de hand liggend is dat we, om door de uitgestrekte kaart van Hogwarts Legacy te reizen, een vliegende bezemdie het symbool is van Zwerkbal zelf. Bovendien, het veld waar de wedstrijden worden gehouden kan worden bezocht.

De hoop om Zwerkbal op Zweinstein te zien is niet verloren.

Het probleem is dat er geen quidditch als activiteit is, hebben we al besproken, maar enkele gelekte beelden gekoppeld aan de eerder genoemde elementen blijven hoop wekken bij fans om quidditch in Hogwarts Legacy te zien als een mogelijke toevoeging na de release.

Een beeld gespot in een video van youtuber JorRaptor toonde een karakter gekleed in quidditch uitrusting, een volwaardig uniform.hoewel, zoals hierboven opgemerkt, Avalanche Software opmerkte dat het niet in de titel is opgenomen.

Uiteraard is quidditch een van de beste activiteiten in de magische wereld van Harry Potter en veel fans hebben opgeroepen om het te introduceren als een mini-game binnen Hogwarts Legacy. Deze activiteit is gezien in eerdere spellen in de franchise.

Bijvoorbeeld in Harry Potter en de Steen der Wijzen We konden Zoeker worden en deelnemen aan sleutelmomenten van wedstrijden, en in het geliefde Harry Potter en het WK Zwerkbal genoten we letterlijk van hele wedstrijden – herinner je je het stierenvechtersuniform van het Spaanse nationale team?

Komt Zwerkbal naar Hogwarts Legacy? Veel fans zijn optimistisch dat deze nieuwe functie in het spel zal worden geïntroduceerd. in de vorm van DLC na de release van het spel.Anderen zijn daar echter niet zo zeker van, omdat de sport zijn eigen mechanica zou vereisen. Wat denkt u?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *