FIFA 23: FIFA FUT’s beste spelers op elke positie, bijgewerkt tot 2023

FIFA 23: FIFA FUT’s beste spelers op elke positie, bijgewerkt tot 2023

We gaan het laatste deel van het seizoen in voor FIFA 23 Ultimate Teamen daarmee al praktisch een set kaarten die goed liggen tussen de beste teams en de transfermarkt, en nu willen we je de beste spelers per positie laten weten.

We moeten niet alleen naar de rating kijken om de beste FIFA 23 Ultimate Team spelers op elke positie te onderscheiden, maar ook naar hun vaardigheden en bijbehorende parameters, en naar de zeldzaamheid van de kaart.

Daarom hebben we de beste FIFA 23-spelers voor je geselecteerd. Ultimate Team in elke positie, waarbij je zelfs enkele extra spelers in elke positie krijgt om te gebruiken als wild card of voor het geval je de hoofdkaart niet kunt krijgen vanwege de hoge prijs.

Uiteraard in deze gids voor FIFA 23 Ultimate Team over de beste spelers in elke positie hebben we niet geselecteerd vanwege de prijs, die erg hoog is, dus het zal erg moeilijk voor je zijn om al deze kaarten te krijgen, maar probeer in ieder geval om je spelers favorieten.

FIFA 23: FIFA FUT’s beste spelers op elke positie, bijgewerkt tot 2023.

Om je de beste spelers op elke positie in FIFA 23 Ultimate Team te brengen, hebben we deze onderverdeeld in doelman, verdediger, middenvelder en aanvaller.

Je zult ook zien dat er verschillende kaarten zijn, van gebeurtenissen die al hebben plaatsgevonden, maar de meeste kunnen voor miljoenen munten worden verkregen op de transfermarkt, hoewel er ook enkele goedkopere zijn.

Beste keepers

Beste verdedigers

Beste middenvelders

Beste spitsen

Zoals je kunt zien, hebben we ook enkele iconische kaarten geselecteerd van spelers die nu met pensioen zijn, maar omdat het enkele van de beste spelers zijn die je momenteel in FIFA 23 Ultimate Team kunt krijgen, hebben we ze ook opgenomen.

Speel je FIFA 23? In dat geval raden we je aan eens te kijken naar deze gidsen op Hobby Consolas: De 100 beste spelers van het FIFA WK 2022, Het beste startpakket voor Ultimate Team, Hoe maak je doelpunten uit een hoekschop, of Hoe maak je het meest getrukeerde schot in het spel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *