Star Wars Jedi Survivor zal snel reizen, maar ook mounts om planeten te verkennen

Star Wars Jedi Survivor zal snel reizen, maar ook mounts om planeten te verkennen

Star Wars Jedi Survivorhet langverwachte vervolg op Star Wars Jedi Fallen Order uit 2019, wordt een direct vervolg in zowel verhaal als gameplay, maar zal toch verschillende spannende nieuwe functies en verbeteringen bevatten.

Helaas hoorden we deze week van de vertraging… tot 28 aprildus het komt zes weken later uit dan verwacht op PS5, Xbox Series X en PC.

Een van de spannendste elementen van Star Wars Jedi Survivor zijn misschien wel de planeten, die nu groter zullen zijn. Zonder (hopelijk) het “metroidvania”-karakter op te geven, zal Jedi Survivor meer open omgevingen bieden met meer te doen en meer om van af te wijken. Zozeer zelfs, dat we ze kunnen verkennen met mounts.

De spelleider, Stig Asmussenlegde dit uit in een interview voor PLAY Magazine, uit een uitgave die half februari verschijnt, hoewel de informatie naar voren is gebracht door GamesRadar (van dezelfde uitgever).

Planeten zullen groot genoeg zijn voor mounts in Star Wars Jedi Survivor

We hebben een optie voor snel reizen en wezens die we kunnen berijden om spelers te helpen zich snel te verplaatsen tussen punt A en B. Snel reizen is van punt naar punt, maar de mounts bieden een manier om tussen punten te reizen en te verkennen wat daartussen ligt.“.

In de gameplay trailer voor het spel zagen we er minstens twee, een grote vogel, en een soort pteranodon waar Cal Kestis zich aan kon vastgrijpen om te zweven.

De woorden van Asmussen bevestigen dat dit geen eenmalige, “gescripte” momenten in het spel zullen zijn, maar dat de mounts zullen worden gebruikt om zich te verplaatsen in omgevingen die er veel groter uitzien.

Deze week maakten ze bekend dat Jedi Survivor zes weken wordt uitgesteld: “Om het team op het niveau van Respawn’s kwaliteitsstandaard te brengen en het team de tijd te geven die het nodig heeft om het niveau van afwerking te bereiken dat onze fans verdienen, hebben we zes cruciale weken toegevoegd aan ons lanceerschema…. Star Wars Jedi: Survivor komt nu uit op 28 april.”

Dus, met seizoen 3 van The Mandalorian goed en wel vers, is 28 april de nieuwe datum voor Star Wars Jedi Survivor op PS5, Xbox Series X en PC, een spel dat Cal Kestis voor enkele zeer moeilijke beslissingen plaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *