Armored Core VI heeft nieuwe gameplay details, samen met Miyazaki’s rol bij FromSoftware

Armored Core VI heeft nieuwe gameplay details, samen met Miyazaki’s rol bij FromSoftware

Armored Core VI: Fires of Rubicon heeft nieuwe details, VanSoftware previews – zoals reeds bekend – wat meer van het komende avontuur na Armored Core 5 in PS4PS5, Xbox, PC en Steam Deck; het is duidelijk dat Miyazaki rust niet.

Tussen wat al bekend was over de co-op in campagnemodus, de eerste screenshots, de drastische verandering na Elden Ring en de dingen die niet bekend waren over de release door de ontwerper van Sekiro, is het duidelijk dat het terugkomt met een wraakactie.

Maar nu is het tijd om om meer te weten over Armored Core 6naast de opmerkingen over de Hidetaka Miyazaki’s rol in dit nieuwe spel in de franchise..

Zoals we al hebben gezegd en zoals gemeld door Twisted Voxel, tijdens de presentatie op de Taipei Games Show, de volgende Armored Core VI: Vuren van Rubicon heeft enkele interessante en nieuwe details achtergelaten.

De producent Yasutaka Ogura deelde mee dat het gaat om de FromSoftware’s nieuwe spel die een beetje afwijkt van de Souls saga.

Ogura zei dat Miyazaki is niet de regisseur van Armored Core 6…maar hij is betrokken bij de ontwikkeling. Hij is de “eerste regisseur van het spel“en zijn rol was om samen met de lijnproducent en andere leden van het team de fundamenten van het spel te helpen ontwikkelen.

Zijn doel was om de basis leggen voor Armored Core VI: Fires of Rubicon…zoals met het ontwerp van de wereldkaart en actie-elementen.

Na Dark Souls is het nu de beurt aan Amored Core.

Volgens Ogura, de geschiedenis van Armored Core VI heeft niets te maken met Armored Core V. Daarom zullen nieuwkomers geen moeite hebben om in de ervaring te komen.

De titel van “Branden van Rubicon“is representatief voor de staat van de spelwereld. De producent verduidelijkt dat Armored Core VI is voornamelijk een single-player actiegame.maar heeft een online arena modus.

Het spel zal de trend voortzetten van boss battles waar FromSoftware bekend om staat.. Volgens Ogura zullen deze gevechten over het algemeen dynamisch en agressief zijn.

Wat de aanpassing betreft, krijgen de spelers de mogelijkheid om hun eigen originele embleem te maken bij Armored Core VI Vuren van Rubicon en je kunt zelfs de kleur en het uiterlijk van de mecha’s veranderen.

Uiteindelijk heeft Ogura de fans aangemoedigd om uit te kijken naar wat zijn team als geheel binnen FromSoftware heeft voor hen in petto met Armored Core VI..

Op het moment dat de nieuw spel van deze FromSoftware saga is gepland om in 2023 uit te komen voor PlayStation, Xbox en PC consoles.

Nu we meer weten over de nieuwe details over Armored Core VI en Miyazaki’s rol bij FromSoftware…Kijk je ernaar uit om dit avonturenspel te spelen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *