Hoe laat begint speeldag 5 van de Kings League? Schema, wedstrijden en hoe online te kijken

Hoe laat begint speeldag 5 van de Kings League? Schema, wedstrijden en hoe online te kijken

De Kings League door Ibai en Piqué blijft nummers oogsten onder de fans, dus vandaag zaterdag begint zijn dag 5 op Twitch; we laten u met schema, partijen en hoe je het online kunt bekijken.

Daarnaast laten we u ook een tabel met de standen en andere gebeurtenissen die voor, tijdens en na de voetbalwedstrijden zullen plaatsvinden.

En we hebben sinds kort een nieuwe koning van Twitch die is niet Ibai, Auroplay of TheGrefgomdat deze nieuwe vorm van sport in de Amazon platform heeft furore gemaakt.

Na een onderbreking keert de bal terug naar de voetbalcompetitie op Twitch in een vijfde speeldag waar spannende wedstrijden worden verwacht zoals de botsing tussen Kun Agüero en Dj Mariio.

Maar voordat we beginnen met alle belangrijke dingen, laten we het stap voor stap doen, dit is de Kings League stand voor Matchday 5..

Het is de moeite waard om de positie van de teams te bekijken voordat een nieuwe begint. wedstrijddag van voetbalwedstrijden op Twitch.

Nu we dat in gedachten hebben, is het tijd om te praten over de wedstrijden in de Kings League Wedstrijddag 5 heeft waarvan sommige mensen zeker reikhalzend uitkijken.

Dit zijn de match-ups (samen met de eigenaren van de teams) die dit weekend op het veld tegenover elkaar komen te staan:

Teams van elke kant samen met de Kings League wedstrijden.

  • Saiyans FC (The Grefg’s team) vs. El Barrio (Adri Contreras’ team)
  • Jijantes FC (Gerard Romero’s team) vs Porcinos FC (Ibai’s team)
  • Xbuyer Team (Xbuyer Team) vs 1K FC (Iker Casillas’ team)
  • Los Troncos FC (Perxitaa’s team) vs. Annihilators FC (Juan Guarnizo’s team)
  • Kunisports (Kun’s team) vs. Ultieme Móstoles (DjMariio’s team)
  • Barcelona Bliksem (Spursito’s team) vs. Pio FC (Rivers’ team)

De vijfde ronde van de Kings League arriveert vanaf 5 februari 2023 tussen 16:00 en 22:00 uur Spaanse tijd.

We gaan -nu ja- een schema maken van elke wedstrijd naast waar je elke wedstrijd kunt bekijken en zo mogelijkheden geven.

Al deze zijn vergeten dat je de Kings League Final Four InfoJobs live vanuit Spotify Camp Nou.Het team zal in Camp Nou spelen, omdat Gerard Piqué en Joan Laporta daarover een akkoord hebben bereikt.

Al met al zou alle informatie over hoe laat de wedstrijd begint al verzameld zijn. Kings League wedstrijddag 5 op Twitch samen met de tijden, wedstrijden en hoe online te kijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *