6 PS4 en PS5 must-haves met onmogelijke kortingen van 75% of meer

6 PS4 en PS5 must-haves met onmogelijke kortingen van 75% of meer

De biedt voor PlayStation op PS4 en PS5 nu actief op PS Store zijn ongeëvenaard, ze zijn spelletjes essentieel voor consoles van Sony met kortingen van 75% of meer en profiteren van PS Plus.

Alle titels op deze lijst zijn herkenbaar omdat ze behoren tot zeer beroemde saga’s of vanwege hun bekendheid in de speelbaar op elke console en/of PC.

Vrijwel alle zijn single player of hebben die optie, hoewel er die met multiplayer opties zijn die veel aantrekkelijker zijn en PlayStation Plus nodig hebben om te spelen.

In ieder geval is het de moeite waard om ze te bekijken, gezien de afwisseling, de eenvoud van de gameplay en het feit dat ze uit bekende saga’s komen.

Onder de genres die we u nu laten zijn: FPS, vechten, survival horror en nog veel meer. Maar als het erop aankomt, zal dat je er niet van weerhouden te genieten.

En laten we beginnen met het derde spel in een legendarische saga die de harten van velen heeft veroverd, een waar gore en lachen elkaar bij elke beurt ontmoeten.

6 PS4 en PS5 must-haves afgeprijsd met 75% of meer

Borderlands 3

Borderlands 3 voor PS4 en PS5 komt als je een schutter miste met gratis PS5 update. Met zijn role-playing gevoel, grote verscheidenheid aan wapens, co-op modus en gevoel voor humor, het is onze eerste keuze in deze 6 must-haves met 75% of meer korting.

Als je een FPS-liefhebber bent en een spel wilt voor vele maanden, dan is dit de perfecte keuze. Met een verscheidenheid aan missies, veel schieten, grote buit en een vleugje hooligan, zeggen de 85% korting en €10,49 in de PS Store genoeg.

Dragon Ball Xenoverse 1 & 2 bundel

De Dragon Ball Xenoverse en Dragon Ball Xenoverse 2 bundel is aangekomen om deze twee games te verenigen in één, maak je eigen personage en duik in de Dragon Ball universum in een andere van de 6 must-have PS4- en PS5-games met 75% of meer afgeprijsd.

Terwijl je voor de eerste een personage kunt maken voor Trunks helpen in de strijdde tweede komt met vele verbeteringen in een meer gedetailleerde en ontwikkelde wereld; nu allemaal samen en afgeprijsd tot 84% voor €14,39 in de PS Store.

Resident Evil 2 Deluxe Editie

Resident Evil 2 met zijn Deluxe Editie was de terugkeer van Resident Evil 2, de terugkeer van een van de grootste meesterwerken van de survival horror genre kwam zeer geprezen en is nu een deel van deze 6 PS4 en PS5 must-haves afgeprijsd met 75% korting of meer.

Met nog steeds een ontwikkeling trouw aan het PlayStation origineel met vernieuwde besturing, techniek en scripts, nu met 75% korting. Koop hem voor € 12,49 in de PS Store met gratis upgrades voor PS5.

Batman: Arkham Collectie

Batman: Arkham Collection is de complete collectie de definitieve versies van Rocksteady’s Arkham trilogie.inclusief de post-release content van Arkham Asylum, Arkham City en Arkham Knight in een ander van Rocksteady’s PS4 en PS5 must-haves..

Stap in de schoenen van Batman en gebruik verschillende gadgets en vaardigheden om het op te nemen tegen de gevaarlijkste schurken van Gotham, allemaal met 77% korting voor € 13,79 in de PS Store.

Metro Saga Bundel

De Metro Saga Pakket -zoals de naam suggereert- omvat de drie 4A spelletjes zo geprezen in de voorlaatste van de 6 PS4 en PS5 must-haves afgeprijsd met 75% korting of meer.

Dit pakket bevat Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux en Metro Exodus Gold Edition samen met alle extra downloadbare content, allemaal met 80% korting voor €11,99 in de PS Store.

Resident Evil 3

Resident Evil 3 Remake bracht Resident Evil 3 terug naar een moderne ontwikkeling. Een andere van de 6 must-have PS4 en PS5 games. is de Jill Valentine en Carlos Oliveira’s avontuur tegen Nemesis.

Zoals we al zeiden was het een remake die zowel technisch als qua gameplay even geliefd was als het origineel uit 1999, met spannende momenten en trouw aan het universum; dit alles nu met 75% korting en voor €9,99 in de PS Store.

En met dit laatste spel hebben we vandaag de ervaringen op Sony PlayStation consoleseen serie spellen die veel te vertellen hebben en veel uren te bieden hebben.

Deze 6 must-have PS4- en PS5-games met onmogelijke kortingen van 75% of meer. maken het vrij duidelijk dat kopen en genieten in de PS Store kan voor heel weinig gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *