Schuttersgekte in Evercade: Vliegtuigen in de Chocheluis!

Schuttersgekte in Evercade: Vliegtuigen in de Chocheluis!

Verwelkom nog een zaterdag op de Chocheluismoshet gedeelte van Hobby Consolas waarin we de volgende punten bespreken geweldige spellen en consoles uit het verleden. Deze keer zijn we terug met Evercade EXP, Blaze’s nieuwe console die nog steeds die aandoenlijke cartridges gebruikt. Chocheluís heeft het op zich genomen om een aantal van de beste schutters klassiekers uit de geschiedenis.

Zo presenteren wij in de video die deze inhoud leidt een monografie gewijd aan de 2D schietspellennaar de kill-killers, naar de space shooters, naar de ouderwetse scheepsspelletjes. De Evercade consoles hebben veel spellen van het genre onder de verschillende cartridges in hun collectie en hier testen we enkele van de hoogtepunten.

We kijken naar enkele klassiekers uit de begindagen van videospellen, zoals. Alcon, Vulgus of de visionaire Moon Patrol.maar we duiken ook in andere die meer typisch zijn voor het 16-bit tijdperk, zoals Truxton, vliegende haai o Earth Defense Force.

Een blik op de meest recente, chronologisch gezien, van deze collectie. Het is 1944: The Loop Master van het altijd effectieve Capcom, dat laat zien hoeveel beter pixel art het ouderwetse shooter-genre heeft kunnen maken – wat een visuele traktatie!

Als dit thema je aanspreekt, herinner je dan dat we ook Astro City Mini V hebben besproken, een mini-arcadegame die “gespecialiseerd” is in het genre van verticale scroll shooters. Vandaar het “gedraaide” ontwerp van het scherm.

Nu we gezien hebben schutters in Evercadewaarvan andere retro video games of consoles Wil je dat we het in toekomstige afleveringen over Chocheluisms hebben? Laat uw suggesties achter in de commentaren hieronder en we komen in de volgende zaterdagen terug om ze te tonen terwijl we met ons schip pirouetten. Bekijk hier onze unboxing en review van Evercade EXP.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *