Minecraft: Hoe je skins installeert en alles wat je erover moet weten op pc, consoles en mobieltjes

Minecraft: Hoe je skins installeert en alles wat je erover moet weten op pc, consoles en mobieltjes

Minecraft is een van de belangrijkste spellen in de geschiedenis. Niet alleen vanwege de grote vrijheid die het de speler geeft, maar ook vanwege de enorme gemeenschap die Mojang sinds 2011 heeft opgebouwd.

In Minecraft kunnen we bouwen wat we willen en onze wereld inrichten, hoewel we officiële materialen en voorwerpen uit het spel gebruiken. U weet inmiddels dat er twee versies zijn: Java Edition (PC en Mac) en Bedrock Edition (consoles en mobieltjes)..

Een van de grote voordelen van Minecraft is dat we mods kunnen installeren. Deze introduceren nieuwe voorwerpen, locaties, thematische items en zelfs culturele verwijzingen. Het is mogelijk om een geweldige vakantie te hebben in Minecraft.

We kunnen niet vergeten over de huiden. Deze voorwerpen (zowel officiële als door fans gemaakte) vervangen de modellering in het spel naar jouw smaak. Er is een groot aantal skins beschikbaar.

Wil je een Marvel touch toevoegen aan je Minecraft wereld? Mis je Master Chief op je server? Er zijn tonnen skins beschikbaar die je ervaring een stuk leuker maken.

Als je het spel van Mojang naar jouw smaak wilt aanpassen en nieuwe avonturen wilt beleven, dan kun je dat hier doen Hoe skins te installeren in Minecraft voor pc, consoles en mobiele apparaten. .

Hoe je skins installeert en alles wat je erover moet weten.

Het is mogelijk om veel mods voor Minecraft te downloaden, maar in dit artikel richten we ons op skins. Het is een eenvoudig proces en geschikt voor alle versies van Mojang’s zandbak.

In principe, deze skins vervangen het originele model van ons personage. in Minecraft. Zo kunnen we Spider-Man, Batman, Kratos of Master Chief worden.

Strikt genomen zijn skins skins voor onze avatar in Minecraft. Ze zijn geldig voor elke versie van het spel, zelfs als we het hebben over stopgezette systemen zoals PS3, Xbox 360, Wii U of PS Vita.

Onnodig te zeggen dat dit het speelbare systeem van Minecraft niet zal veranderen, maar slechts een cosmetische toevoeging aan de titel is. Veel skins zijn gratis, maar voor andere (de officiële van Mojang) moet worden betaald..

In het geval van de vrije, is het enige wat we moeten doen de bestanden downloaden en importeren via onze Minecraft account. Wat betreft de betaalde… het is vergelijkbaar, maar we krijgen alleen toegang tot de officiële Mojang bestanden.

Dit is wat we zullen uitleggen hoe Minecraft skins te downloaden en te installeren in elke versie. Met andere woorden, het proces is iets anders naargelang je op de PC, mobiel of consoles speelt.

Skins installeren op PC en Mac

Om skins te downloaden op de PC/Mac versie van Minecraft moet je naar de Minecraft Skins pagina gaan (hier link). Daar vind je een reeks galerijen met veel skins en cosmetica.

Zo zijn er skins van Spider-Man No Way Home, Pokémon of Sonic, maar ook andere skinpacks die niet gebaseerd zijn op een spel of film. Ik weet zeker dat je iets zult vinden wat je leuk vindt.

Deze covergalerijen worden van tijd tot tijd bijgewerkt, en tonen de populairste skins van het moment. Ze heten De Sandex.

Dit zijn de stappen die je moet volgen om skins te downloaden en te installeren op PC en Mac:

 1. Klik op de skin van uw keuze bij De Sandex en download het als een afbeelding.
 2. Ga naar de officiële Minecraft website en log in met je Minecraft account.
 3. Ga dan naar Profiel en selecteer de Skins.
 4. U kunt kiezen of u uw eigen skin maakt of er een importeert van uw computer.
 5. Kies de optie van Afbeelding importeren.
 6. Klik op Sla en dan in uploaden. De skin die je hebt gedownload wordt gekoppeld aan je Minecraft-account.

Installeer skins op consoles (PlayStation, Xbox en Switch).

Het proces is radicaal anders als het gaat om Minecraft Bedrock Edition op consoles. Dit geldt voor zowel PlayStation o Xbox wat betreft Nintendo Switch.

Bij deze gelegenheid kunnen we geen skins downloaden en installeren van de Minecraft Skins website, en het kan ook niet via de officiële website van het spel. Alles gebeurt vanuit de interface zelf.

Wees voorzichtig, want in de consoleversies er zijn enkele betaalde skins. Helaas kunnen we die niet importeren, maar er is een specifieke selectie in de Minecraft winkel.

 1. Start Minecraft op PlayStation-, Xbox- of Switch-consoles.
 2. Ga in het hoofdmenu naar de Hulp en opties..
 3. Selecteer in dit tabblad de optie Verander het uiterlijk.
 4. Een selectie van skins en themapakketten in de winkel wordt hieronder getoond.
 5. Sommige skins zijn gratis, maar andere zijn betaald. Het is aan jou welke je kiest (ze zijn allemaal goedgekeurd door Mojang).
 6. Zodra je je keuze hebt gemaakt, wordt deze skin onderdeel van je account en kun je hem importeren wanneer je maar wilt.

Skins installeren op mobiele apparaten (iOS en Android)

Als je skins wilt downloaden voor Minecraft op mobiele apparaten, moet je dezelfde instructies volgen als op de pc. Wees voorzichtig, want we hebben het over Minecraft Bedrock Editiebeschikbaar op iOS en Android.

Het proces lijkt sterk op dat voor PC/Mac, op één detail na: we hoeven de skin niet te importeren van de website van het spel, maar van de Minecraft interface zelf.

 1. Het eerste wat je moet doen is naar de Minecraft Skins website gaan.
 2. Daar vinden we veel skins in de galerij De Sandexnet als op PC of Mac.
 3. Klik op degene die je leuk vindt en sla de afbeelding op je mobiele apparaat op.
 4. Zodra je dit hebt gedaan, start je Minecraft op je mobiel of tablet.
 5. In het startmenu zie je een hanger icoontje
 6. Hier kunt u kiezen of u een huidafbeelding van uw toestel importeert of zelf aanpast.

Nu je weet hoe skins te installeren in MinecraftJe hoeft alleen maar te beslissen welke je wilt downloaden. Merk echter op dat de consoleversies enkele beperkingen hebben, en dat sommige skins niet gratis zijn.

Welke skins heb je gekozen voor MinecraftZijn er skins die u bijzonder aanspreken? Als je twijfelt kun je meer informatie vinden op de officiële website van het spel, of op deze pagina die veel skins voor Mojang’s titel verzamelt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *