De maker van Ori and the Blind Forest is zeer ambitieus over zijn volgende spel: “Ori was onze Mario, dit is onze Zelda”.

De maker van Ori and the Blind Forest is zeer ambitieus over zijn volgende spel: “Ori was onze Mario, dit is onze Zelda”.

Ori and the Blind Forest y Ori and the Will of the Wisps zijn twee van de meest prominente indiegames van de laatste jaren. Deze metroidvania spellen zijn ontwikkeld door Moon Games Studios voor Xbox Series X|S, Xbox One, PC en de Nintendo Switch hebben hun spelers versteld doen staan.

De emotionele verhalen van Ori and the Blind Forest en Ori and the Will of the Wisps, in combinatie met hun frisse platformgameplay en in het oog springende kunststijl hebben deze ontwikkelingsstudio op de kaart gezet. werkt al aan zijn volgende spel.

Na een succesvol vervolg lijkt het erop dat Moon Games Studios de zaken wat wil veranderen, maar we hebben nog maar weinig details over wat er bij het bedrijf broeit.

Gelukkig, Thomas Mahler, creatief directeur van de studioheeft op Twitter gesproken over het spel in ontwikkeling en hoewel hij niets specifieks heeft laten zien, heeft hij wel wat interessante inzichten gegeven.

Eerste aanwijzingen over het volgende spel van de maker van Ori and the Blind Forest

De creatie heeft deze nieuwe RPG gedefinieerd als de studio’s eigen Zelda.. Ori was onze ‘Mario’, dit is onze ‘Zelda’. Dat was mijn gedachte toen ik in 2015 begon met het prototypen van ons nieuwe project.verklaarde hij.

Toen raakten we in gesprek met Wisps, waardoor we dit project meer tijd in de oven konden geven, zodat we er vervolgens een volwaardige ARPG van konden maken. We weten dus dat dit spel al bijna 8 jaar in ontwikkeling is.

Bovendien heeft Mahler al aangekondigd dat zal dit spel anders zijn dan de Ori saga. Ik kan niet wachten tot de mensen zien wat dit kleine team van ons doet – dit spel is anders en ik denk dat de mensen erg enthousiast zullen zijn!

Veel meer weten we niet over het spel, maar deze woorden maken duidelijk dat wat er in de pijplijn zit er echt ambitieus uitziet voor de makers. Wat zou jij graag willen zien in dit spul – was je enthousiast over Ori and the Blind Forest en Ori and the Will of the Wisps?

Als je meer wilt weten over het afgelopen spel, een voormalige ontwikkelaar heeft enkele wapens besproken die uit Ori and the Will of the Wisps zijn verwijderd… waaronder de zwaarden uit God of War. Vergeet niet dat beide titels op Xbox serie X|S, Xbox One, PC y Nintendo Switch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *