Dead Space Remake: waar vind je het lineaire kanon en waarom moet je het halen?

Dead Space Remake: waar vind je het lineaire kanon en waarom moet je het halen?

Dead Space Remake is met een knal geland op de PS5, Xbox X|S Series en PC. De titel van Motive brengt ons terug naar de duistere gangen van de USG Ishimura om de gevaren ervan te trotseren, in de vorm van necromorphs en andere akelige wezens.

Natuurlijk moet je in Dead Space Remake overleven, en aangezien Isaac Clarke in zijn eentje ook niet bepaald een moordmachine is, moet je wapens en gereedschap zien te bemachtigen om je daarbij te helpen. Vandaag hebben we het over een van die wapens.

Dead Space Remake: waar vind je het lineaire kanon en waarom moet je het halen?

Wat is het lineaire kanon? Nou, het is een balkensnijder met dodelijke laserladingen.. Dit is een perfect wapen om je sterk te maken en een positie te verdedigen als je wordt aangevallen door veel necromorfen.

Daarom zal het verkrijgen ervan het tweede deel van het spel wat makkelijker maken. Dit wapen wordt echter niet verkregen als onderdeel van het verhaal en je kunt het per ongeluk overslaan. Hier laten we u achter met hoe kom je aan het lineaire kanon.

Om het lineaire kanon te krijgen moet je doorgaan naar hoofdstuk 5.. In deze sectie moet je naar de noodapparatuurwinkel, een gang binnen de Medisch dek. Om toegang te krijgen tot deze locatie heeft u een niveau 2 vergunning nodig. Die ligt daar voor u klaar.

Dit is hoe we Dead Space Remake hebben beoordeeld voor PS5, Xbox serie X|S y PC in onze laatste review: Het maakt niet uit of je het spel kende of niet. De Dead Space remake is een aanrader. Een van de beste in het horrorgenre.

Weet dat Dead Space Remake een merkwaardige knipoog heeft naar Dead Space 2 die zou kunnen wijzen op het bestaan van een remake van het vervolg, of misschien is het gewoon een kleine hommage. Zou jij ook graag een vernieuwd vervolg zien?

Als je van het spel geniet, raden we je 11 Dead Space Remake tips en trucs aan die nuttig zijn voor nieuwe spelers en experts. Zodat je niet verrast wordt als je door de gangen van USG Ishimura dwaalt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *