Alan Wake 2 is voor iedereen: regisseur legt uit dat het spel is ontworpen voor zowel nieuwkomers als veteranen

Alan Wake 2 is voor iedereen: regisseur legt uit dat het spel is ontworpen voor zowel nieuwkomers als veteranen

Alan Wake 2 markeert de terugkeer van een van de meest legendarische licenties van de laatste decennia. Remedy is terug na andere paranormale voorstellen die een goede groep fans hebben gevonden, zoals Control.

Na een tijd waarin we niet veel meer details over het spel hebben kunnen achterhalen, heeft de regisseur van Alan Wake 2 van zich laten horen om wat extra inzicht te geven in het project, dat nog steeds gepland staat voor 2023.

We weten al dat het spel veel enger zal zijn dan de eerste. De eerste was “een Stephen King actiespel” en deze gaat nog wat verder. Nu, in een interview met GamesRadar, de creatief directeur Sam Lakeheeft gesproken over de wedstrijd en wat de fans kunnen verwachten.

Iedereen is welkom in Alan Wake 2

De waarheid is, volgens Lake, zal dit vervolg een paar connecties bieden met de spellen die deel uitmaken van Remedy’s gecombineerde oeuvre. Het bedrijf heeft verschillende titels gemaakt, maar ze behoren allemaal tot een gedeeld universum.

Maar ondanks deze knipogen en verwijzingen, Alan Wake 2 zal nog steeds acceptabel zijn voor degenen die nieuw zijn in de serie.. Laten we niet vergeten dat Alan Wake uitkwam in 2010 en dat er veel gebruikers zijn die het misschien niet gespeeld hebben.

Toen we het concept voor Alan Wake 2 creëerden, wilden we een ervaring creëren die iedereen zou verwelkomen, zowel nieuwe spelers die misschien niet bekend zijn met Alan Wake of Remedy Connected Universe als onze fans die de reis met ons hebben gemaakt en van eerdere Remedy-games hebben genoten.merkte hij op.

Natuurlijk, als je de games in de Alan Wake franchise, Control en Control: AWE DLC hebt gespeeld, zijn er genoeg verbanden, stukjes van de franchise en bekende personages voor je te ontdekken.

Maar als je de eerste niet hebt gespeeld.., Remedy heeft hun strategie al uitgestippeld om de aandacht van meer spelers te krijgen. met de release een paar jaar geleden van Alan Wake Remastered. Dit is hoe we het toen beoordeelden:

Zonder visueel verbluffend te zijn, is het erin geslaagd zichzelf te vernieuwen om de gelegenheid aan te grijpen, terwijl het verhaal geen wijziging behoefde: het biedt nog steeds een sfeer die even onweerstaanbaar is als altijd.

Geeft u deze titel een kans? Alan Wake 2 ziet er goed uit, maar er is nog veel te zien. Het is gepland voor release dit jaar 2023, op PS5, Xbox X Series X|S en PC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *