6 leuke Nintendo Switch-games voor €10 of minder per stuk

6 leuke Nintendo Switch-games voor €10 of minder per stuk

Het is niet allemaal top maandelijkse releases. Nintendo Switch heeft een digitale winkel waar om de paar maanden een aantal deals voor games uitkomen die de aandacht kunnen trekken van iedereen die op zoek is naar bijzondere ervaringen en iets anders.

Dus als je een van die gamers bent, laten we je hier achter met 6 wedstrijden die aan drie eisen voldoen: ze zijn beschikbaar in Nintendo Switchzijn erg leuk en ze kosten nu minder dan 10 euroPak de kans om ze in handen te krijgen!

6 Nintendo Switch games voor €10 of minder die je niet mag laten liggen!

Guacamelee Super Turbo Championship Edition – 3,49

Als je op zoek bent naar een solide metroidvania platformer met veel gevoel voor humor en een unieke esthetiek die persoonlijkheid uitstraalt, dan is Guacamelee Super Turbo Championship Edition een van de beste opties waar je nu van kunt genieten.

Hoewel het waar is dat het originele spel nu een paar jaar oud is, Juan Aguacate’s avontuur is uniek en is een zeer onderhoudende ervaring. waar je samen van kunt genieten dankzij de coöperatieve modus voor twee spelers.

Dragon’s Dogma Dark Arisen – 9,89

Vandaag brengen we u twee Capcom klassiekers. De eerste is Dragon’s Dogma Dark Arisen, de verbeterde versie van deze role-playing titel die voor velen al een cultgame is onder de uitgebreide catalogus van het bedrijf.

Nu Dragon’s Dogma 2 bevestigd is, is het tijd om dit deel op Switch in te halen. Neem het overal mee naartoe en beleef een episch, schaalvullend avontuur. Nog steeds niet overtuigd? Kijk of dat zo is: Dragon’s Dogma Dark Arisen is als Skyrim, maar dan in Japanse stijl.

Resident Evil 4 – 9,99 €.

Nu Resident Evil 4 op ieders lippen ligt met de remake Nu de remake op het punt van uitbrengen staat, is er niets beter dan de originele titel opnieuw te beleven om hem goed te kunnen vergelijken en fris te houden.

Resident Evil 4 in de aanbieding in de eShop en zoals we zeggen is het een perfecte gelegenheid om het in handen te krijgen, of je het nu al gespeeld hebt of niet. In het laatste geval, bereid je voor op een knaller van een van de meest geestverruimende survival horror games aller tijden. Achter je, sukkel!

This War of Mine: Complete editie £1.99

Oorlog brengt niets dan ongeluk, en als dat u nog steeds niet duidelijk is, nodigen wij u uit om This War of Mine, een spel van overleving, management en verkenning met een diepe anti-oorlogs boodschap.

Deze indie heeft de harten van veel fans gewonnen dankzij het uitgebreide en veeleisende systeem om te overleven in een door oorlog verscheurd gebied, met de nadruk op personages die getroffen zijn door een conflict waar ze nooit bij wilden zijn. Je moet spelen This War of Mine.

Maanlichter – € 3,74 € 3,74

Als je een fan bent van uitdagende maar zeer verslavende spellen qua gameplay en systemen, aarzel dan niet om Moonlighter eens te proberen. De Spaanse dungeon crawler en roguelike titel geïnspireerd door Zelda en met een retro touch in de artistieke kant zal je verliefd worden.

Moonlighter nodigt ons uit om in donkere kerkers te duiken op zoek naar mythische voorwerpen om te verhandelen. In dit spel leer je twee dingen: niet te ambitieus zijn en weten hoe de basis van het kapitalisme werkt.

BIT.TRIP RUNNER – 0,99 €0,99

Dit is een titel die een paar jaar geleden als WiiWare-game arriveerde en in 2020 op Switch verschijnt. BIT.TRIP LOPER is een merkwaardige hybride die platformen mengt met ritmemechanica die zeker je aandacht zal trekken als je een muziekliefhebber bent.

BIT.TRIP RUNNER is een geluidsweergave vol ritme die in zijn tijd een sensatie veroorzaakte en die heerlijk aanvoelt als je op zoek bent naar loskoppeling van voorstellen vol betekenis. Hier moet je alleen in coördinatie springen.

Tot zover deze nieuwe selectie games met zeer aantrekkelijke kortingen voor de Nintendo Switch eShop. Als je op zoek bent naar nieuwe aanbiedingen op andere platforms kun je altijd even kijken naar 6 PS4 en PS5 must-haves met onmogelijke kortingen van 75% of meer.

Nintendo Switch heeft een catalogus vol juweeltjes. Als je het uitgebreid wilt weten, is hier de lijst met de beste Nintendo Switch games ooit, dus bekijk ze allemaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *