Amouranth legt de uiteindelijke aspiraties van zijn carrière uit en die zijn veel nobeler dan velen zouden verwachten.

Amouranth legt de uiteindelijke aspiraties van zijn carrière uit en die zijn veel nobeler dan velen zouden verwachten.

Het valt niet te ontkennen dat Amouranthwiens echte naam Kaitlyn Siragusa is, is een van de meest controversiële streamers ter wereld. De Queen of Hot Tub is veel meer dan dat, hoewel het ook waar is dat ze er van buitenaf misschien niet zo uitziet.

Als je niet bekend bent met Amouranth’s stappen of carrière, raden we je aan dit verslag over de in Houston geboren streamer te lezen.

Ze is een van de bekendste streamers in de Verenigde Staten, en steeds meer aan de andere kant van de plas. In de afgelopen maanden heeft interactie met zeer bekende streamers in de Hispanic wereld… zoals Auronplay, IlloJuan of TheGrefg, om er een paar te noemen.

Onlangs kondigde Amouranth een speciale stream aan om zijn verjaardag te vieren, waarbij verschillende wereldberoemde streamers naar zijn huis kwamen. Een van hen was xQc.

En juist uit het ”interview” met xQc kwam naar voren. een van de meest onthullende feiten over Amouranth en zijn ultieme aspiratie als streamer…Wat is Kaitlyn Siragusa’s doel op Twitch?

Een zeer nobel doel dat veel mensen niet kennen…

Het is waar dat het soort inhoud dat Amouranth maakt niet ieders smaak is. Hoewel ze de laatste tijd video’s uploadt van Overwatch 2 of andere videogames, is het waar dat de Queen of Hot Tub altijd flirt met erotische content.

Maar wat zoekt Amouranth eigenlijk? Waarom wil hij grote hoeveelheden geld vergaren? Nou, het komt allemaal door een van de verborgen doelen van de streamer, die ze onthulde in haar ontmoeting met xQc.

Amouranth is een dierenvriend. Ze heeft momenteel twee honden en twee paarden, en sinds ze klein was wilde altijd al haar eigen dierenboerderij hebben in ware Texaanse stijl.

Toen xQc haar vroeg wat haar doel als streamer is, was Kaitlyn Siragusa volkomen eerlijk en onthulde dat haar bestemming is dierenwelzijn.

Ja, ik heb een visie. Ik wil mijn uitzending gebruiken om mensen over dieren te onderwijzen. En ik wil van reddingshonden en paarden houden. Ik wil mijn eigen opvangcentrum hebben of bij een bestaand opvangcentrum werken, of ik wil bij een bestaand opvangcentrum kunnen werken en het met grote donaties steunen. Financier het en help meer dieren te redden”, Amouranth is oprecht.

Met andere woorden, Amouranth wil op Twitch veel geld vergaren om mishandelde of verlaten dieren te helpen. Zijn grootste droom is altijd geweest om een opvangcentrum te creëren..

Daarnaast erkent hij ook dat zou hij graag meerdere ranches met dieren openen…en zorg voor hen en laat de wereld zien hoe goed het is voor paarden en merries.

Ik wil ook mijn eigen aparte rijk hebben, hopelijk honderden hectares, en mijn eigen toeristische ranch waar mensen kunnen verblijven om de ranch levensstijl te ervaren. Evenals het rondhangen met de dieren. Gebruik dat eigendom ook om paarden te redden en te redden.”.

Ongetwijfeld een feit dat velen niet weten over het leven van Amouranth, wiens grootste passie altijd het verzorgen van dieren was (evenals het maken van kostuums).

Amouranth is een van de bekendste streamers wereldwijd.Weet je dat hij “Smash” probeerde te maken met IlloJuan en The Grefg? En nee, we hebben het niet over de Nintendo Switch vechtgame met Mario en co…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *