Hogwarts Legacy: Hogwarts Legacy’s magische open-wereld propositie krijgt een goede recensie

Hogwarts Legacy: Hogwarts Legacy’s magische open-wereld propositie krijgt een goede recensie

Lancering op 10 februari Hogwarts Legacyhet spel waar Harry Potter fans al jaren op wachten. De eerste platforms die het zullen ontvangen zijn PS5, Xbox X|S Series en PC. Gelukkig zijn de recensies hier, voor het geval je nog twijfels hebt.

Als je nog steeds twijfelt, weet ik zeker dat de recensies over Hogwarts Legacy je gedachten over het al dan niet kopen van dit spel zullen ophelderen. We nodigen je uit om onze recensie te bekijken waarin we het spel als volgt omschrijven:

Hogwarts Legacy is een open wereld spel met een modern design, maar tegelijkertijd weet het herinneringen op te roepen aan lang vervlogen tijden… Toen een Flipendo alles was wat we nodig hadden om een blok steen te duwen. En hoewel het niet verder durft te gaan dan zijn collega’s, heeft het iets wat de anderen niet hebben: magie.

Maar er zijn natuurlijk veel meningen, en als u ze allemaal raadpleegt, kunt u verschillende standpunten innemen. Dus, hier gaan we u verlaten een compilatie van aantekeningen en evaluaties van andere internationale beroepsgenoten.

Op Metacritic heeft Hogwarts Legacy een gemiddelde score van 86 behaald op PS5, 89 in Xbox X-serie en 82 in PC. Zonder verder oponthoud kunt u hier enkele recensies en aantekeningen lezen over het spel dat zich afspeelt in het universum van Harry Potter.

Hogwarts Legacy notities

  • 90 – Gamerant: Avalanche heeft met Hogwarts Legacy echt iets bijzonders gecreëerd. Het slaagt erin het Harry Potter-droomspel te zijn waar veel fans op hoopten en creëert op zijn minst een solide basis waarop toekomstige spellen kunnen worden gebouwd.
  • 90 – IGN: In bijna elk opzicht is Hogwarts Legacy de Harry Potter RPG die ik altijd al heb willen spelen. Het open-wereld avontuur vangt alle spanning en verwondering van de Tovenaarswereld met zijn memorabele nieuwe personages, uitdagende en genuanceerde gevechten en prachtig uitgevoerde Hogwarts studentenfantasie.
  • 90 – Screenrant: Hogwarts Legacy is een prachtig spel vol avonturen, activiteiten om aan deel te nemen en geheimen om te ontdekken. De school en de omliggende gebieden zijn prachtig nagemaakt, en spelers zullen gemakkelijk uren verliezen in de grillige pracht van deze magische wereld.
  • 80 – VGC: Hogwarts Legacy vangt op briljante wijze de magie van de Harry Potter-wereld met zijn prachtige open wereld, boeiende personages en spannende gevechten. Terwijl de open-wereld elementen van het spel het meer ouderwets doen aanvoelen dan we hadden gewild.
  • 70 – Games Radar: Hogwarts Legacy is een solide eerste poging. Als Avalanche ergens van kan worden beschuldigd, dan is het wel dat de studio heeft geprobeerd te veel tegelijk te doen.
  • 70 – PCGamesNPotter-fans zullen genieten van Hogwarts Legacy’s getrouwe recreatie van zijn universum, maar het brengt weinig nieuws in het open-wereld RPG-genre.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *