Beleef de Final Fantasy-thema’s met Theatrhythm Final Bar Line: koop het spel bij GAME en ontvang dit exclusieve cadeau

Beleef de Final Fantasy-thema’s met Theatrhythm Final Bar Line: koop het spel bij GAME en ontvang dit exclusieve cadeau

Als je een Final Fantasy fan bent, Theatrhythm Final Bar Line is een van die spellen die op een unieke manier een eerbetoon brengt aan de serie. De muzikale titel komt op 16 februari uit op PS4 en Nintendo Switch en je moet klaar zijn voor zijn komst.

Theatrhythm Final Bar Line brengt tot 104 personages samen in een ritme avontuur dat tot 385 liedjes uit de Final Fantasy saga en een groot aantal speltypen waarmee je de bekendste gezichten van de franchise opnieuw kunt bezoeken.

Theatrhythm Final Bar Line nu beschikbaar voor pre-order bij GAME

Als je een fan bent van de beroemdste Japanse role-playing saga en je houdt van verschillende en nostalgische voorstellen, dan is Theatrhythm Final Bar Line echt een aanrader. Vergeet niet dat je hem al kunt pre-orderen bij GAME winkels en GAME.es.

Bovendien, of het nu de PS4 of die van Nintendo Switchdoor dit te doen krijg je een stickerset als exclusief geschenkU kunt nu profiteren van deze unieke kans!

Zoals we zeggen, het spel is een eerbetoon aan de saga, omdat het brengt muziek uit 46 spellen in de franchise samen variërend van FFI tot FFXV en inclusief remakes, spin-offs en cd’s van diverse soundtracks.

Dus nu weet je het, aarzel niet om Theatrhythm Final Bar Line voor PS4 of Nintendo Switch in handen te krijgen bij GAME-winkels of GAME.es en je krijgt een exclusief cadeau: vier je passie voor Final Fantasy in stijl en luister naar alle geweldige en gedenkwaardige thema’s!

Hobby Consola’s voor GAME

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *