De ontwikkelaar van het PS VR2 lanceringsspel Pavlov zegt dat de nieuwe kijker en de PS5 10% sneller zijn dan deze PC VR setup.

De ontwikkelaar van het PS VR2 lanceringsspel Pavlov zegt dat de nieuwe kijker en de PS5 10% sneller zijn dan deze PC VR setup.

PS VR2 voor PS5 arriveert met PS Plus goodies en een verbetering ten opzichte van PSVRde nieuwe kijker van PlayStation voor de VR is 10% sneller dan de configuratie in PC gehouden door de ontwikkelaar van Pavlov.

We hebben PS VR2 al getest en ja, het is een next-gen ervaring, maar het moment van de waarheid komt neer op gebruikers en indrukken na aankoop en de definitieve gids voor veelgestelde vragen over PS5.

Op dit moment heeft Sony ook de PS VR2 launch games catalogus bevestigd met bijna 40 titels, waarin dit spel is opgenomen.

Zoals we kunnen lezen in een tweet gedeeld door het Flat2VR-account, dit dankzij reacties op zijn persoonlijke Discord.

Ik weet niet of dit klopt voor andere makers, maar de ontwikkelaar van Pavlov zei dat voor zijn eigen spel de PSVR2 10% sneller is dan zelfs zijn configuratie.“.

De genoemde configuratie, die op de screenshots te zien is, is van een 3090TI. “Als het waar is, is het spannend dat zo’n macht in de handen van zoveel mensen kan komen voor officiële ports van plat naar VR.“.

Deze ontwikkelaar merkt op dat het vermogen slechts 10% bedraagt omdat het een console is en de rendering efficiënter is.

Nieuwe virtual reality gaming headset wil het groots aanpakken

In de reacties op de tweet probeert men overeenstemming te bereiken over waarom deze ontwikkelaar zo bot was over het vermogen en of het misschien te maken heeft met eye tracking in de VR-headset.

Ja, het wordt interessant om uit te vinden wat voor ‘aangepaste inhoud’ Sony toestaat op hun platform…“, zei het account dat dit alles oorspronkelijk gepost had weer.

On another note, Horizon Call of the Mountain is nu Gold op PS VR2 op PS5, en maakt deel uit van de top 10 games en releases voor februari 2023 die je voor geen goud mag missen.

Dit alles terwijl een analist opmerkt dat Sony het ”erg moeilijk” heeft om zijn verkoopprognoses te halen met PS VR2, waardoor het allemaal met do argumenten bleef zitten,

Op het moment dat de Ontwikkelaar Pavlov beweert dat de nieuwe PS VR2 en PS5 10% sneller zijn dan hun PC VR setup.Zullen we het in de praktijk zien?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *