Hoe verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed

Hoe verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed

Nog maar drie dagen tot de lancering van Hogwarts Legacyhet Harry Potter spel dat elke fan niet kan wachten om te spelen. Bij Hobby Consolas hebben we onze review al met u gedeeld, en we verzekeren u dat we een van de GOTY 2023… en het jaar is nog maar net begonnen.

Je kunt ook de Hogwarts Legacy review compilatie bekijken. Over het algemeen heeft de pers de titel een opmerkelijke/uitstekende beoordeling gegeven voor zijn komst op de PS5, Xbox Series X|S en PC.

We hebben dan wel geen Zwerkbal, maar Zweinstein Legacy heeft wel alle basics om een Harry Potter fan verliefd te laten worden: fantastische dieren, ontdekkingsreizen, toverlessen, toverstokduels… en… en, ja, de Sorteerhoed.

Welk huis kies jij in Hogwarts Legacy? Het is aan jou, maar je moet weten dat is het mogelijk om de keuze van je Sorteerhoed gemakkelijk te veranderen.. In deze gids laten we zien hoe je dat doet.

Van huis veranderen na de Sorteerhoed verkiezing

Als je de proloog van Hogwarts Legacy voorbij bent, neemt Professor Black je mee naar de eetzaal van de school om de inwijdingsceremonie bijwonen. Je ontmoet Professor Wemel en de legendarische Sorteerhoed.

Wie de Harry Potter-films heeft gezien, herinnert zich ongetwijfeld de mythische scène in Harry Potter en de Steen der Wijzen, waarin onze hoofdpersoon bij Gryffindor wil horen, ondanks het feit dat de hoed Slytherin koos.

Nou, in Hogwarts Legacy is het ook mogelijk om de keuze van de Sorteerhoed te veranderen. De ceremonie is gebaseerd op twee vraag/antwoord rondesdie je in een paar minuten zult oplossen.

Allereerst zijn dit de vier huizen van Zweinstein waartoe je kunt behoren:

  • Gryffindor
  • Slytherin
  • Hufflepuff
  • Ravenclaw

Als je gaat zitten en de hoed op je hoofd zet, zal hij gaan vragen bij welk huis je hoort. Dit is wanneer komt de eerste reeks antwoorden (er zijn slechts twee keuzes)..

Met ”Ik kan niet wachten om met de lessen te beginnen.“Je zult de Hoed laten zien dat je een modelleerling bent, die leren boven het verkennen van elk hoekje en gaatje van Zweinstein stelt. Je zult het tegendeel bewijzen als je ervoor kiest omIk kijk er echt naar uit om”.

In zekere zin het eerste antwoord is (gedeeltelijk) bepalend voor de keuze. Als u bijvoorbeeld Verkennen kiest, neigt u naar Gryffindor, terwijl het eerste antwoord aansluit bij Ravenclaw.

Het is dan dat je aankomt bij de tweede ronde, die absoluut beslissend is. U zult moeten kiezen tussen deze vier opties:

  • Durven
  • Nieuwsgierigheid
  • Loyaliteit
  • Ambitie

Zodra u antwoordt, zal de Sorteerhoed u aanbieden om tot een bepaald Zweinstein huis te behoren. Als je Ambitie hebt geantwoord, zul je hoogstwaarschijnlijk in Slytherin “vallen”, terwijl Loyaliteit je (hoogstwaarschijnlijk) in Hufflepuff zal doen belanden.

De Sorteerhoed zal zijn oordeel vellen. Het is dan dat kun je dat huis accepteren, of op de cirkel drukken (op PS5) om een ander huis te kiezen.. U kunt met de muis over elk van hen gaan en het motto ervan lezen.

Kies degene die u het beste bevalten dan zal de keuze van de Sorteerhoed een dode letter zijn. Een tovenaar moet toch duidelijk weten tot welk huis hij behoort?

Hogwarts Legacy gaat vanaf 10 februari in de verkoop voor PS5, Xbox X|S Series en PC (4 april op PS4 en Xbox One, en 25 juli op Switch), maar vanaf vandaag speelbaar als je de Deluxe Edition of Collector’s Edition van de titel hebt voorbesteld..

Wil je je tanden zetten in Hogwarts Legacy? Dan raden we je aan deze artikelen en gidsen over Hobby Consoles te bekijken: Krijg een GRATIS masker en tuniek, Is het mogelijk om Zwerkbal te spelen in Hogwarts Legacy? of Preloadtijden en titelgrootte op elk platform.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *