FromSoftware wilde altijd Armored Core 6 ontwikkelen, maar Dark Souls, Elden Ring en andere games stonden in de weg.

FromSoftware wilde altijd Armored Core 6 ontwikkelen, maar Dark Souls, Elden Ring en andere games stonden in de weg.

VanSoftware staat bekend om de creatie van Dark Souls, Bloodborne of Elden Ring, maar voordat het soulsborne-genre alle inspanningen van het bedrijf kapitaliseerde, had het unieke saga’s zoals Gepantserde Kern o King’s Field.

Na vele jaren keert Armored Core terug met Armored Core 6, een deel dat lang na de release van het laatste spel komt. Dit is waar FromSoftware het over heeft gehad in een interview met Bandai Namco.

De producent, Yasutaka Ogura, werd hiernaar gevraagd, waarom het zo lang heeft geduurd om Armoured Core 6 te ontwikkelen….

Het antwoord ligt voor de hand, het succes van de zielen heeft FromSoftware prioriteit gegeven aan deze voorstellen.hoewel het altijd de bedoeling was om de serie voort te zetten.

Het was nooit de bedoeling om zo’n lang gat te laten vallen.Ogura wees erop. We hebben een aantal titels gecreëerd en we hebben veel echt getalenteerde ontwikkelaars in hun rol zien groeien. Velen van ons, waaronder Hidetaka Miyazaki, onze CEO en ikzelf, hebben altijd al een nieuwe Armored willen maken.

Er was nooit enige twijfel dat we op een dag zouden terugkeren naar de serie. Het enige echte obstakel dat de ontwikkeling van een nieuwe titel in de weg stond, was dat ons bedrijf altijd zoveel verschillende titels heeft gehad, en we moesten ervoor zorgen dat onze middelen goed werden verdeeld.

Armored Core 6 zal schitteren dankzij Dark Souls en co.

Daarom lijkt het erop dat de saga Dark Souls, Elden Ring of spelletjes zoals Sekiro Shadows Die Twice o Door bloed overgedragen waren zo groot dat ze weinig overlieten aan Armored Core, hoewel dat het spel zelf ten goede is gekomen, want de ervaring van de afgelopen 10 jaar is goud waard.

Aangezien er 10 jaar tussen twee titels zat, hebben we bij FromSoftware zoveel games ontwikkeld, van Dark Souls 2 tot Bloodborne, Dark Souls 3, Déraciné en natuurlijk Sekiro: Shadows Die Twice en meer recent Elden Ring, die ons allemaal hebben veranderd.

De ervaring en kennis die onze spelontwerpers en -ontwikkelaars met deze titels hebben opgedaan, konden in deze titel worden gebruikt.zei de ervaren producent van het Japanse bedrijf.

Wil je meer weten over Armored Core 6? Voorlopig, De nieuwe game van FromSoftware in de serie staat gepland voor een release in 2023 voor PlayStation, Xbox en pc-consoles.. We hebben onlangs nieuwe details hierover vernomen, waaronder Miyazaki’s rol bij FromSoftware bij dit spraakmakende project.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *