Profiteer van de nieuwe flitsaanbieding van GAME en krijg een pakket van twee GAME HX220 hoofdtelefoons voor 29,99 euro.

Profiteer van de nieuwe flitsaanbieding van GAME en krijg een pakket van twee GAME HX220 hoofdtelefoons voor 29,99 euro.

Af en toe, GAME winkels organiseren zeer beperkte flitsaanbiedingen. die slechts gedurende een zeer korte periode beschikbaar zijn. Vandaag komt zo’n uitverkoop die je voor geen goud mag missen.

Als u wilt genieten van de beste audio voor uw games, kunt u niet aarzelen in kijken naar de flash sale die tot 9 februari beschikbaar is. bij GAME winkels en GAME.es. Mis deze hoofdtelefoon niet voor minder dan 30 euro.

En voor de komende twee dagen, kunt u uw handen leggen op de pakket van twee GAME HX220 hoofdtelefoons voor 29,99 euro. Een unieke kans als je op zoek bent naar een nieuwe headset om het maximale uit je games te halen.

Zo ziet de GAME HX220 headset eruit.

Als u meer wilt weten over deze hoofdtelefoon, zijn hier de belangrijkste kenmerken. Het pakket bevat twee hoofdtelefoons met hun twee ontwerpen, beide in zwart, en Sneeuwwitje. En wat de technische aspecten betreft:

We praten over het feit dat De GAME HX220 hoofdtelefoon is een stereohoofdtelefoon met interne luidsprekers van 50 mm. en hebben een flexibele microfoon met externe noise-cancelling technologie en 3,5mm jack ingang.

Ze hebben ook een meegeleverde splitter-adapter en zijn ontworpen voor comfort tijdens lange gamesessies, met een comfortabele hoofdband en de toevoeging van de volumeregeling op de oorschelp.

Natuurlijk zijn ze compatibel met apparaten met een 3,5mm jack audio-uitgang. Dus nu weet je het, aarzel niet en haal het pakket met twee GAME HX220 hoofdtelefoons voor 29,99 euro in de GAME winkels en GAME.es.

Hobby Consola’s voor GAME

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *