Release window voor Judas: nieuw spel van Bioshock-bedenker komt voor maart 2025

Release window voor Judas: nieuw spel van Bioshock-bedenker komt voor maart 2025

Ken Levine, bedenker van Bioshockkeert na enkele jaren van afwezigheid terug naar de wereld van de videospelletjes met een voorstel dat al onthuld is, maar waarover nog veel meer informatie ontbreekt. Judas is zijn volgende wedstrijd.

Aangekondigd tijdens The Game Awards 2022 gala, Judas heeft zichzelf onthuld aan de wereld als de opvolger… van Bioshock’s ideeën en als een van de spellen om de komende jaren in de gaten te houden… Want ja, er is nog tijd om getuige te zijn van de vrijlating van Judas.

Judas release window gedefinieerd

Zoals we zeggen, Judas toonde nauwelijks een teaser trailer tijdens het awards gala. een paar maanden geleden, dus er is niet veel meer informatie beschikbaar, maar een rapport van Take-Two, de toekomstige distributeur van het spel, heeft een paar aanvullende stukjes informatie gegeven.

Take-Two’s eigen CEO, Strauss Zelnick heeft opgemerkt dat Judas uiterlijk eind maart 2025 komt.. Hier zijn de details van deze bijzondere openbaring, die echt accuraat is.

In een kwartaalverslag van Take-Two staat dat heeft het bedrijf in totaal 87 spellen gepland voor release tussen het fiscale jaar 2023 en 2025. (eindigend in de laatste dagen van 2025).

In een gesprek met IGN, werd de directeur gevraagd of Judas bij die 87 spelletjes hoorde, en de CEO antwoordde dat dat zo was.. Zelnick erkende wel dat vertragingen kunnen voorkomen, iets wat de afgelopen jaren duidelijk is geworden.

We hebben wat vertragingen gehad in de afgelopen jaren…zei de CEO zelf. We voelen ons momenteel erg stabiel. Ik heb een goed gevoel over ons komende schema. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid van enige vertraging, maar de teams lijken zeer goed te presteren en ik ben optimistisch over het voortdurend leveren van geweldige titels aan de markt..

Waar gaat Judas over? Zoals we zeggen is er nog veel te weten over het spel, maar het is ons al duidelijk dat zit de essentie van Bioshock in deze titel.. Het is een meeslepende first-person sim met veel schieten, bovennatuurlijke krachten en sci-fi thema’s.

In het spel spelen we als Judas, een jonge vrouw die allianties moet sluiten of verbreken met haar ergste vijanden om uit een uiteenvallend ruimteschip te ontsnappen. Het spel komt naar PS5, Xbox X Series X|S en PC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *