Twitch chat brengt streamer in tranen voor het spelen van Hogwarts Legacy

Twitch chat brengt streamer in tranen voor het spelen van Hogwarts Legacy

Een van de grootste wedstrijden van 2023 staat al voor de deur. Ook al is Hogwarts Legacy nog niet te koop, Bezitters van de Deluxe Edition kunnen het spel nu al spelen.…wat heeft geleid tot de eerste Twitch livestreams.

Hogwarts Legacy is kritisch geland en genereert overwegend positieve recensies in de internationale pers. U kunt onze compilatie van aantekeningen lezen om het te controleren.

Hetzelfde kan gezegd worden van veel Harry Potter fans, die erop wijzen. Hogwarts Legacy’s extreme trouw aan het magische universum..

Het probleem is opnieuw de lange schaduw van J.K. Rowling. De schrijfster van Harry Potter is niet direct betrokken bij het spel, maar zij neemt wel een deel van de verkoopopbrengst van het spel voor haar rekening, zoals alle producten van de Tovenaarswereld.

En je weet al dat J.K Rowling heeft nare opmerkingen tegen de transgemeenschap gepubliceerd…wat heeft geleid tot een boycot van het spel van Warner en Avalanche op sociale media.

Boycot van Hogwarts Legacy is zeer reëel

De waarheid is dat we niet verbaasd zijn dat Hogwarts Legacy wordt al aangevallen. Hoewel Avalanche Software en haar medewerkers niets te verwijten valt, heeft het feit dat ze ook maar enigszins verbonden zijn met J.K Rowling al een stortvloed van kritiek ontketend.

Dat is wat er gebeurd is met het kanaal Vriendin Beoordelingendie uploadde gisteren zijn eerste Hogwarts Legacy live stream na het krijgen van een code om te spelen voor de lancering.

Het was een grote vreugde voor Matt en Shelby, het koppel dat het Twitch-kanaal runt. Hogwarts Legacy een paar dagen eerder spelen was voor beiden buitengewoon.

Echter, begon al snel de onophoudelijke kritiek te lezen in de commentaren. En nee, dat was niet vanwege de manier waarop ze speelden, maar voor het “zichtbaar maken” van Hogwarts Legacy, een product dat gerelateerd is aan J.K Rowling.

Wat begon als een klein geroezemoes veranderde al snel in een gestage stroom van kritiek. Op een gegeven moment in de uitzending, begon Shelby zich erg overstuur te voelen.

Ik denk er bijna aan om uit te loggen. Ik ben pas aan mijn tweede ronde hier en elke keer als ik naar de chat kijk, irriteert het gesprek me.”, zei Matt tijdens de uitzending.

Dat is wanneer Shelby besluit de kamer te verlaten, terwijl Matt Hogwarts Legacy blijft spelen. het negeren van het commentaar. De jonge vrouw werd gezien met tranen in haar ogen, diep getroffen door de situatie.

Ze zijn er al in geslaagd”, riep Matt gelaten uit bij het zien van zijn vriendin in zo’n staat. De boycot van Hogwarts Legacy is 100% echt, en er zijn zelfs websites gewijd aan het boycotten van elke maker van inhoud die video’s van het spel uploadt….

Hogwarts Legacy is nu al een van de spellen van het jaar, dat vanaf 10 februari in de winkels ligt bij PS5, Xbox X-serie X|S en PC. De game komt op 4 april naar de PS4 en Xbox One, en op 25 juli naar Nintendo Switch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *