Nieuwe Nintendo Direct aangekondigd voor woensdag 8 februari: tijd, duur en eerste details van presentatie

Nieuwe Nintendo Direct aangekondigd voor woensdag 8 februari: tijd, duur en eerste details van presentatie

De geruchten die al weken een nieuwe Nintendo Direct voorspelden waren Nintendo Direct zijn officieel gemaakt. Een nieuw Big N evenement vindt over een paar uur plaats en fans staan al te trappelen van ongeduld voor alle nieuwe functies die naar de Nintendo Switch komen.

Er is namelijk al aangekondigd dat er een Nintendo Direct zal plaatsvinden. morgen, woensdag 8 februariWat zullen we zien op deze langverwachte presentatie? Enkele belangrijke details zijn al onthuld.

De Nintendo Direct op 8 februari wordt om 23:00 uur (Spaanse tijd op het vasteland) uitgezonden.. De Direct zal een duur van 40 minuten en zal zich richten op het tonen van spellen voor Nintendo Switch die in de eerste helft van 2023 zal arriveren.

Wat kan de nieuwe Nintendo Direct laten zien?

Dat heeft het Japanse bedrijf aangekondigd voor morgen. Natuurlijk zijn fans al snel begonnen met het ontwikkelen van theorieƫn, kandidaten en pools over wat er al dan niet op het evenement zou kunnen verschijnen.

Uiteraard is de eerste die wordt genoemd The Legend of Zelda Tears of the Kingdom, het grote 2023 komt op 12 mei naar Switch. na een vertraging waardoor we het eind vorig jaar niet konden zien.

Het is mogelijk dat het bedrijf ook een stop maakt op belangrijke releases die al bevestigd zijn, zoals Kirby’s Return to Dream Land Deluxe dat op 24 februari arriveert en Octopath Traveler II dat ook deze maand landt.

Maar gezien de lengte van dit evenement (40 minuten) verwachten we natuurlijk nog veel meer aankondigingen en, waarom niet, enkele verrassingen. Wat zou u willen zien? Hier, bij Hobby Consolas, zullen we u live alles vertellen wat er onthuld zal worden.

En over nieuws gesproken, als je op de hoogte wilt blijven van alles wat er bij de Big N gebeurt: van Nintendo Switch zijn al meer dan 122 miljoen consoles verkocht en van PokƩmon Scarlet en Purple meer dan 20 miljoen in 6 weken. Het bedrijf heeft enkele cijfers bijgewerkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *