System Shock Remake heeft een nieuwe demo met het hele eerste level, ter gelegenheid van Steam Festival

System Shock Remake heeft een nieuwe demo met het hele eerste level, ter gelegenheid van Steam Festival

U herinnert zich vast nog wel de originele System Shock, een klassieke shooter die in de competitieve jaren negentig een plekje voor zichzelf wist te veroveren. Het vervolg ervan, System Shock 2, is nog beter (voor de meeste fans), maar houd goed in de gaten System Shock Remake.

Al jaren werken de jongens van Nightdive (Quake Remastered) aan deze remake van System Shock, die zal dit jaar 2023 klaar zijn voor PC, en later op PlayStation en Xbox.

System Shock Remake is een remake van de klassieker uit 1994, met nieuwe graphics, vernieuwde interface, geheel nieuw geluid en bijgewerkte moderne besturing.

Het nostalgische detail komt met de originele stem van SHODAN in het Engelseen echte traktatie voor fans van de serie. Een gratis demo was eerder beschikbaar op Steam en de Epic Games Store.

Zoals jullie weten is het Steam Festival al begonnen. Tot 13 februari kunt u genieten van de beste demo’s van het festival…en System Shock Remake heeft daar veel over te zeggen.

Nieuwe demo van System Shock Remake, nu beschikbaar

Het is een van de grootste nieuwe releases van het Steam Festival, zonder twijfel. De nieuwe System Shock Remake demo is nu beschikbaar op het platform van Valve, zij het beperkt tot 13 februari.

Het is niemand minder dan de eerste level van het spel. Met andere woorden, deze demo is alsof je het System Shock Remake avontuur vanaf nul begint, op een volledig onverkorte manier.

Het beginniveau van System Shock Remake is een goede samenvatting van wat we gaan zien in de rest van het spel.. SHODAN zal zijn geduchte volgelingen op ons afsturen, en we zullen ons ook zorgen moeten maken over de puzzels en de verkenningscomponent.

In System Shock Remake moet je je futuristische wapens, stealth en sluwheid gebruiken om elke moeilijkheid te overwinnen, om nog maar te zwijgen van de heftige gevechten.

Wij herinneren u eraan dat deze nieuwe demo is exclusief voor het Steam Festivalen geeft je toegang tot het eerste volledige level van het spel. Je bent al te laat om het uit te proberen.

Naast System Shock wil Nightdive doorgaan met het opnieuw uitbrengen van grote hits uit de jaren 90 en 2000. Ze zouden bijvoorbeeld graag werken aan een remake van Eternal Darkness, maar ze hebben de goedkeuring van Nintendo nodig.

System Shock Remake nu beschikbaar voor pre-order op Steam en Epic Games Store. De release staat gepland voor ergens in maart, hoewel de PS5, PS4, Xbox X|S Series en Xbox One versies nog wel even op zich laten wachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *