Shadow Warrior 3 Definitive Edition lanceert fysieke PS5- en PS4-edities in mei

Shadow Warrior 3 Definitive Edition lanceert fysieke PS5- en PS4-edities in mei

Hou je van actiespellen en vind je het leuk om je vijanden in stukken te hakken? Dan moet je een geweldige tijd hebben gehad met Shadow Warrior 3een van de meest snelle en leuke spellen van het afgelopen jaar 2022, van Flying Wild Hog en Devolver Digital.

Zonder een meesterwerk te zijn, voldeed Shadow Warrior 3 aan de verwachtingen, met een nieuw avontuur voor Lo Wang en zijn aartsvijand Orochi Zilla terwijl ze een angstaanjagende draak ontketenen.

Over een maand is het een jaar geleden dat Shadow Warrior 3 uitkwam… maar een paar weken daarvoor, zullen we moeten verwelkomen zijn next-gen update voor PS5 en Xbox Series.

Iedereen die Shadow Warrior 3 al bezit op PS4 of Xbox One zal het spel kunnen upgraden naar de nieuwe generatie, die draait als een vis in het water op next-gen hardware: op 4K en 60 frames per seconde.

Als je meer een verzamelaar bent van fysieke spellen, dan zijn we blij te kunnen aankondigen dat Shadow Warrior 3: Definitive Edition zal fysieke edities hebben. met dank aan Meridiem Games.

Shadow Warrior 3 Definitive arriveert in fysiek formaat.

Een paar weken geleden kondigden we aan dat de next-gen update voor Shadow Warrior 3 volgend jaar zou komen. 16 februari. Maar pas op, het bevat niet alleen visuele verbeteringen.

Wat wel zeker is, is dat er op dezelfde dag een grote inhoudsupdate komt, die ook. zal gratis te downloaden zijn voor de PS4, Xbox One en PC versies..

Flying Wild Hog heeft bevestigd dat deze update het volgende omvat twee nieuwe spelmodi (Heroic-modus en Survival-modus).evenals de Extreme moeilijkheidsgraad en natuurlijk New Game +, die genoeg stimulans biedt om een nieuw spel te beginnen.

Bij het starten van het spel op PS5 en Xbox X Series X|S kunnen we kiezen tussen Quality mode (weergave van 4K beelden met 30 fps) of Performance mode (60 fps keihard).

Al deze nieuwe visuele en gameplay features zijn aanwezig in Shadow Warrior 3: Definitive Edition, die ook fysieke edities voor PlayStation consoles zal bevatten.

Meridiem Games heeft bevestigd dat deze fysieke edities van Shadow Warrior 3: Definitive Edition komen uit op zowel PS5 als PS4die ook hun releasedatum onthullen.

Het zal de volgende zijn 19 mei wanneer Flying Wild Hog en Devolver Digital’s titel zijn definitieve editie op Sony consoles zal uitbrengen. Het zal ook beschikbaar zijn voor Xbox, maar alleen in digitaal formaat.

Shadow Warrior 3: Definitive Edition is de meest complete versie die je tot op heden kunt krijgen. Het zal vanaf 16 februari digitaal beschikbaar zijn. (als update en ook als standalone versie) op PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *