Atari opent reserveringen voor de 50e verjaardagsset, beperkt tot 100 stuks en inclusief juweeltjes als Centipede en Asteroids.

Atari opent reserveringen voor de 50e verjaardagsset, beperkt tot 100 stuks en inclusief juweeltjes als Centipede en Asteroids.

Terugdenkend aan de opkomst en de daaropvolgende val van Atari is altijd pijnlijk voor elke videogame fan. Hoewel het Amerikaanse bedrijf niet langer een schaduw van zichzelf is, beleeft het een zoete 50e verjaardag met spelletjes, merchandising en andere verrassingen.

Na de opmerkelijke Atari 50th Anniversary Collection voor PC en consoles is het bedrijf nu terug met een exclusieve set spellen voor de legendarische Atari 2600.

Onnodig te zeggen dat het een luxeartikel is voor elke gamer. Atari XP Limited Edition Bundles zijn de kroon op het 50-jarige bestaan van Atari, beperkt tot slechts 100 eenheden.

Dit is een verzamelgeval met 10 van de meest representatieve spellen in de Atari 2600 geschiedenis.in hun originele cartridges met nieuwe covers. En dat alles in een luxe en elegante koffer.

Atari heeft bevestigd dat pre-orders voor de set nu open zijn, via de officiële website, voor een adviesprijs van 999,99 dollar (iets meer dan 930 euro)..

Het ultieme cadeau voor Atari-fans

Zoals hierboven vermeld, de Atari XP Limited Edition Bundles is nu beschikbaar voor pre-order op de Atari website.voor een adviesprijs van $999,99. Het is niet iets wat iedereen zal willen betalen, maar het is zeker de moeite waard als je een fan bent.

Deze prachtige exclusieve set bevat 10 van de meest iconische spellen van Atari en haar Atari 2600 console, alsmede titels die de 50e verjaardag van het bedrijf markeren.

We hebben het over tijdloze juwelen zoals Asteroids, Centipede, Super Breakout, Warlords, Yars’ Revenge, Gravitar, Haunted House, Crystal Castles, Missile Command en Adventure.

Deze zijn allemaal in hun originele cassette formaat, in een herdenkingsdoos met nieuwe covers.. Bovendien heeft elk een acryl afbeelding die oplicht bij uitvoering.

Bij het tonen van de 10 sets in hun dozen, Atari’s 50ste verjaardag logo is volledig weergegeven.. Het is een schoonheid, hoe je het ook bekijkt.

Dit is wat er in de Atari XP Limited Edition bundels zit:

  • Een nieuw geproduceerde Atari 2600 cartridge met aangepast artwork en een acryl cover die oplicht als je speelt.
  • Eersteklas koffers met een uitgesneden intern venster waardoor u de patroon kunt zien wanneer deze wordt belicht.
  • Custom acryl houder voor de Atari cartridge.
  • Een full colour gedrukte handleiding.
  • Een verzamelbare hard email vernikkelde speld in zwart.
  • Een geborduurde collectible patch in polyester mix en keperbinding.
  • Atari XP cartridges zijn vervaardigd volgens de hoogste normen met nieuwe onderdelen en materialen, afgeschuinde randen om pinschade te voorkomen, vergulde connectoren en een stroomverbruik dat identiek is aan dat van de originelen.

Het probleem, zoals u zich al kunt voorstellen, is dat. Atari XP Limited Edition Bundles zijn beperkt tot slechts 100 stuks. wereldwijd. Het is vrijwel onverkrijgbaar in deze eerste partij.

Hoe dan ook, kunt u proberen een set te reserveren op de officiële Atari website.. Met een beetje geluk kun je hem bemachtigen, maar anders kun je 50 jaar Atari herbeleven in de compilatie die beschikbaar is voor PS5, PS4, Xbox X-serie X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *