Hogwarts Legacy: hoe de kisten met een oog te openen

Hogwarts Legacy: hoe de kisten met een oog te openen

Hogwarts Legacy heeft veel te doen. De neventaken en gebeurtenissen in de magische open wereld van het spel gebaseerd op het Harry Potter universum zijn talrijk en vandaag gaan we ons richten op één ervan.

In deze gids vindt u de informatie die je nodig hebt om de kisten te openen met je oog…een verzamelobject gevonden in Hogwarts Legacymaar het spel legt niet uit hoe je het moet openen. Wij verduidelijken uw eventuele twijfels.

Hoe de Hogwarts Legacy Eye Chests te openen

Ten eerste… Wat zijn oogkassen? Nou, ze zijn een reeks van magische kisten die overal op de kaart te vinden zijn, vooral in het kasteel en zijn zeer gemakkelijk herkenbaar, omdat ze een reuzenoog hebben.

Het bijzondere van deze kisten is dat als ze ons zien, ze nerveus worden en zal ons niet toestaan ze te openen en krijgen hun beloning. Sommige spelers kunnen op dit punt vastlopen, maar de waarheid is dat er maar één ding te doen is om ze te openen.

Om de kisten met een oog te openen, hoef je alleen maar… gebruik de ontgoochelende charme (degene die ons onzichtbaar maakt). Wat we moeten doen is deze spreuk gebruiken op een veilige afstand van de kist en naar voren gaan om hem uiteindelijk te openen.

Je moet weten dat de ontluisterende betovering wordt verkregen als onderdeel van het verhaal, tijdens de eerste uren. Het wordt ons getoond door Sebastian in een herenhuis waar je het verboden gedeelte van de bibliotheek moet binnensluipen. Dus het zal niet lang duren voordat je een professionele magische slotenmaker bent.

Nu weet je hoe je deze kisten met een oog kunt openen, maar het spel verbergt nog een paar geheimen. Als je klaar wilt zijn voor de komst van magie, zijn hier enkele zeer interessante gidsen.

Zo verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed, of hoe je een GRATIS exclusief masker en gewaad krijgt voordat het spel lanceert op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *