Atomic Heart pre-load nu beschikbaar op Xbox consoles, onthulling X Series en S Series maten

Atomic Heart pre-load nu beschikbaar op Xbox consoles, onthulling X Series en S Series maten

De carrousel van releases gaat door in februari. Na een intense januari met Forspoken, Hi-Fi Rush en Dead Space, brengt deze maand ons Hogwarts Legacy. En kijk uit naar Atomic Heart, de Russische BioShock, over een paar weken.

Eigenlijk zouden we deze bijnaam niet meer moeten gebruiken, omdat Atomic Heart is al een spel met een eigen ziel.. De jongens van Mundfish hebben hun eigen draai gegeven aan deze dystopische sci-fi FPS.

Het zal de 21 februari wanneer Atomic Heart uitkomt op PlayStation, Xbox, pc en Game Pass, iets waar we erg enthousiast over zijn na het zien van de indrukwekkende 8 minuten durende gameplay.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=Zl6__P8V3kk(/embed)

Hoewel het nog een paar dagen van de release verwijderd is, heeft de aanwezigheid van Atomic Heart op de dienst van Microsoft gezorgd voor pre-loading van het spel is nu actief door Mundfish.

Wat betekent dit? Heel gemakkelijk: iedereen die geabonneerd is op Xbox Game Pass of het spel vooraf heeft besteld… kunnen het spel nu downloaden en installeren op hun consoles..

”Atomic” voorbelasting en grootte .

Om te beginnen is Atomic Heart begonnen met voorladen… maar… voorlopig alleen op Xbox consoles. Dit omvat zowel de Xbox X Series X|S als de Xbox One, dus het is nog niet te laat om deze te activeren.

Wat de andere versies (PS5/PS4 en PC) betreft, moeten we voorlopig wachten om de Atomic Heart pre-load te activeren. We weten ook niet hoe groot ze ongeveer zijn, iets wat zeker op de PS5 interessant is om te weten vanwege de Kraken-technologie.

Evenzo weten we al wat Atomic Heart in beslag neemt op de Xboxin ieder geval als basis voor een eventuele launch patch. En kijk uit, want de titel van Mundfish gaat hard.

Atomic Heart heeft een geschatte grootte van 78,66 GB op Xbox. Dit is aanzienlijk minder dan wat het op de PC in beslag neemt (90GB), wat geweldig nieuws is.

De realiteit is dat Atomic Heart is klaar. Een van de meest geanticipeerde games van 2023 is nu in goud, wat betekent dat we hem binnenkort in de winkelrekken zien liggen.

Afgezien van het spel zelf, staan velen wantrouwend tegenover Atomic Heart, dat zij beschouwen als een proefballonnetje om informatie te verzamelen… tegenover het Russisch-Oekraïense conflict. Natuurlijk zijn dit (voorlopig) veronderstellingen.

Atomic Heart is vanaf 21 februari verkrijgbaar bij PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC.. Het zal ook dag één op Xbox Game Pass, dus als je geabonneerd bent op de dienst van Microsoft kun je het zonder extra kosten spelen bij de lancering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *