Star Wars Jedi Survivor debuteert zijn eerste 9 minuten durende gameplay

Star Wars Jedi Survivor debuteert zijn eerste 9 minuten durende gameplay

Het volgende hoofdstuk van Star Wars zal worden gespeeld op consoles. Star Wars Jedi Survivorhet vervolg op Star Wars Jedi Fallen Order, heeft een nieuwe releasedatum van 28 april 2023. Iets later dan verwacht, maar om het goed te maken hebben Respawn en EA een nieuwe gameplaytrailer vrijgegeven via IGN.

Deze gameplay van Star Wars Jedi Survivor speelt zich af op de planeet Koboheen die al verscheen in de eerste (en enige) gameplay trailer van het spel, en waarin het zal landen. Cal Kestis na een noodgeval.

Deze negen minuten durende gameplay is de grootste diepgaande blik op het spel tot nu toe, en zal zeer herkenbaar zijn voor iedereen die Fallen Order heeft gespeeld.

Eerste gameplay van Star Wars Jedi Survivor

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=i05L-FaDhko(/embed)

In Koboh krijgt Cal Kestis te maken met organische en bionische vijanden. Er zijn wezens, waaronder een soort reusachtige gorilla, die je als mini-baas zult zijn, maar ook kleinere vijanden.

Maar er zijn ook veel droids van de separatistendie door iemand gestolen lijken te zijn en geherprogrammeerd voor welke criminele activiteiten dan ook. Zoals u zich wellicht herinnert, kunnen droids en dieren worden verscheurd met ons laserzwaard, maar geen mensen, om de leeftijdsclassificatie niet te verhogen.

Het lijkt dezelfde planeet te zijn waar we enkele tweevoetige wezens zullen vinden, vogels die we als rijdier kunnen gebruiken, iets wat bevestigd is door Stig Asmussen, de regisseur van het spel, wat suggereert dat de planeten groter zullen zijn dan in het eerste spel (er zullen ook snelreispunten zijn).

Vergeet niet, Star Wars Jedi Survivor komt uit op 28 aprilalleen op next-gen consoles: PS5, Xbox Series X en PC, en met seizoen 3 van The Mandalorian vers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *