Microsoft introduceert de Xbox Stellar Shift Special Edition controller, die je console naar de ruimte brengt met een nieuwe dynamische achtergrond.

Microsoft introduceert de Xbox Stellar Shift Special Edition controller, die je console naar de ruimte brengt met een nieuwe dynamische achtergrond.

Als er iets is waar Microsoft goed in is, dan is het nieuwe Xbox controllers uitbrengen. Sinds de lancering van de Xbox X-serie X|S (en in de nadagen van One) hebben ze ons verrast met prachtige controllers, waaronder modellen met Sonic, The Medium en Cyberpunk 2077 als thema.

Je herinnert je vast nog wel de Aqua Shift en Lunar Shift controllers. Nou, vandaag onthulde Microsoft de derde Xbox-controller in de familie, die de actie naar de ruimte brengt.

Het volgt de natuurlijke orde van het leven: van water naar de maan, en van de maan naar de ruimte. Hier is hoe het aankomt Xbox Stellar Shift Speciale Editieeen prachtige regelaar die afwisselend paars en elektrisch blauw is.

Het meest interessante aan deze nieuwe Xbox-controller is dat hij het verandert van kleur. Hoewel hij in eerste instantie helemaal paars is, verandert hij bij koppeling met de X-serie, S-serie of Xbox One van kleur met prachtige blauwe flitsen.

En dat is nog niet alles. Het is een controller die vol verrassingen zit. wanneer verbonden met een Xbox biedt het een unieke dynamische achtergrond om de menu’s van de Microsoft console te versieren.

Xbox Stellar Shift: Xbox ”stellar” inzet.

Het beste nieuws is dat Xbox Stellar Shift… is nu verkrijgbaar in de winkels. Je kunt hem natuurlijk ook meteen krijgen in de Microsoft Store, de officiële online winkel van het bedrijf.

Xbox Stellar Shift zal je verrassen met zijn kleurverandering, blauwe fonkelende accenten en comfortabele grip aan de achterkant. Het heeft alle functionaliteiten van een volwaardige Xbox serie X|Smet de deelknop in het midden.

Hetzelfde kan gezegd worden van functies als de getextureerde greep, de ergonomisch verbeterde bovenste knoppen of de verbeterde kruiskopideaal voor 2D vecht- en platformspellen.

Zoals gezegd is de belangrijkste functie van de Xbox Stellar Shift-controller dat hij van kleur verandert, en ook een mooie dynamische achtergrond geeft wanneer hij op je console wordt aangesloten.

Het is echt makkelijk te bereiken: hoef je alleen maar de Xbox controller te koppelen aan je console. (Bluetooth of bekabeld), en ga dan naar Instellingen / Algemeen / Personalisatie / Mijn achtergrond.

Het lijkt zeker de beste controller om Starfield te spelentoch? Vergeet niet dat Bethesda’s ruimte-RPG dit jaar naar de winkels komt (ook Game Pass), en binnenkort een eigen evenement heeft.

Xbox Stellar Shift Special Edition is nu verkrijgbaar bij de Microsoft Store en andere retailers. Je kunt het kopen voor 64,99 euro, en is 100% compatibel met Xbox X|S Series, Xbox One en ook op PC of mobiele apparaten.dus aarzel niet om het in handen te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *