Hoe bezoek je Azkaban in Hogwarts Legacy

Hoe bezoek je Azkaban in Hogwarts Legacy

Azkaban is een van de meest iconische locaties in het universum van Harry Potter Wizarding World, ook al komt het in de boeken en films slechts terloops voor. Echter, in Hogwarts Legacy is het mogelijk om te bezoeken… zij het op een zeer beperkte basis.

In feite is het bezoek aan Azkaban is onderdeel van een missie die je alleen krijgt als je het huis hebt gekozen. Hufflepuff na uw ontmoeting met de Sorteerhoed. Als je een van de andere drie huizen kiest, u kunt bij uw vertrek niet van woning veranderen

In deze Hogwarts Legacy gids leggen we uit hoe je Azkaban kunt bezoeken, welke queeste je moet doen… en hoe je het moet doen als je een van de andere drie Hogwarts huizen hebt gekozen.

Hoe bezoek je Azkaban in Hogwarts Legacy

De zoektocht waarin we Azkaban bezoeken heet. Prisoner of Loveen die krijg je aan het begin van het spel, als een zijmissie die automatisch (via een uil) tot je komt na de scène waarin je de vrouw in het meer verdedigt. We zullen op niveau 5 of 6 zitten.

Als we besluiten het te accepteren, moeten we gaan praten met een portret in de gemeenschappelijke ruimte van Hufflepuff, niemand minder dan… Eldritch Diggoryde betovergrootvader van Cedric Diggory (het personage gespeeld door Robert Pattinson in Harry Potter en de Vuurbeker, die bezwijkt voor Voldemort).

Hij zal je opdragen een vrouw te ontmoeten, Helen Thistlewooddie je naar Azkaban brengt. Er is daar geen actie, maar je kunt door de hoge gangen lopen en de cellen of de Dementors bekijken (hoewel er geen Patronus Wraith in het spel is).

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=msCsfvVJrf4(/embed)

Het is een korte missie, maar het is de enige manier om in Azkaban te kijken.

Als je het spel al met een ander huis bent begonnen, of als je niet als Hufflepuff wilt spelen, maar wel de scène wilt zien, kun je altijd een nieuw spel beginnen en snel spelen tot je bij deze zijmissie komt.

Als je klaar wilt zijn voor de komst van magie, zijn hier enkele zeer interessante gidsen.

Zo verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed, of hoe krijg je een GRATIS exclusief masker en gewaad voor de lancering op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken in Zweinstein Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt of 11 dingen die ik wou dat ik had geweten voordat ik Zweinstein Legacy speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *