Speel nu gratis de geweldige fan remake van Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 in Unreal Engine 4!

Speel nu gratis de geweldige fan remake van Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 in Unreal Engine 4!

Speelt zich af in het Legends universum, Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 was een van de meest interessante spellen in lange tijd. Dit door Lucasarts in 1997 uitgebrachte vervolg wordt door veel fans met liefde herinnerd.

Dark Forces II richtte zich op het voortzetten van die first-person shooter en actie-ervaring. dat we zagen in het eerste deel door het tonen van 3D-graphics en het vertellen van het verhaal van Kyle Katarn terwijl hij de wegen van de Force leert kennen.

Het spel bevatte een aantal knipogen naar de saga. met personages als Greedo, Boosk en veel stormtroopers. terwijl je het opneemt tegen nieuwe vijanden die bekend staan als Dark Jedi. Het bevatte zelfs een DLC met het geweldige Mara Jade.

Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 komt weer tot leven

Uiteraard zijn herinneringen niet alles en degenen die terugkeren naar Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 kunnen een beetje teleurgesteld zijn. Het spel is niet zo oud geworden als zou moeten en de jaren gaan voorbij. Maar geen nood, want er is een project dat deze situatie wil omkeren.

DARK FORCES 2 UNREAL ENGINE REMAKE V1.0 is een fan remake die wordt ontwikkeld en die het spel wil aanpassen aan de moderne tijd door gebruik te maken van technologie dankzij de kracht van de Unreal Engine 4 grafische engine.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=PT2rEgeCJCE(/embed)

De creatie komt overeen met de gebruiker Ruppertle die al op Patreon heeft gepost de gratis demo die iedereen kan downloaden. Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 komt weer tot leven en op wat voor een manier.

Na bijna 3 jaar ontwikkeling is het project eindelijk zo ver dat ik me klaar voel om het met jullie te delen.zegt de maker ervan. Hier is alles wat in deze test remake van het spel zit:

  • 2 officiële levels van het originele spel
  • 4 overlevingsniveaus
  • Zandbakmodus
  • 3D model viewer
  • Bonusniveau voor de test

Wat denk je van deze remake? Zullen we nieuwe voorstellen zien van Star Wars binnenkort? De waarheid is dat er binnenkort een heel gaaf spel op de PS5, Xbox X Series X|S en PC komt.

Star Wars Jedi Survivor heeft zojuist zijn eerste 9 minuten durende gameplay vrijgegeven. Het spel heeft al een nieuwe releasedatum van 28 april 2023 en de galactische fans staan te popelen. Ben jij een van hen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *