Atomic Heart, Shadow Warrior 3 Definitive Edition en Cities Skylines Remastered onder de nieuwe Xbox Game Pass-games voor februari 2023

Atomic Heart, Shadow Warrior 3 Definitive Edition en Cities Skylines Remastered onder de nieuwe Xbox Game Pass-games voor februari 2023

Als er iets is dat in 2023 volgt op het succes van vorig jaar, dan is het wel Microsofts Xbox Game Pass-dienst. Zonder verder te gaan, we krijgen deze maand een nieuwe directe release op de dienst, het geweldige Hi-Fi Rush volgen op Xbox, PC en Steam Deck..

Zoals de traditie wil, heeft Microsoft de volgende games die naar Game Pass komen al aangekondigd, zowel op Xbox-consoles als op pc (Windows) en cloudgaming (xCloud).

Dacht je dat Atomic Heart het hoogtepunt zou zijn? Het is zeker een van de meest verwachte games van het jaar, maar er zijn genoeg andere spannende titels om van te genieten op Game Pass.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=Zl6__P8V3kk(/embed)

Met de nieuwe reeks Game Pass worden ook nieuwe add-ons en playtests geactiveerd. Bijvoorbeeld, de Wild Hearts proef zal beschikbaar zijn vanaf 13 februari.de Monster Hunter van Omega Force (Dynasty Warriors) en EA.

Welke games komen medio tot eind februari 2023 voor Game Pass? Laten we eens kijken wat er nieuw is en wanneer ze beschikbaar zullen zijn op de Xbox service.

Atomische, bloederige en sportieve nieuwe games voor Game Pass

Het goede nieuws is dat de 6 nieuwe functies voor Game Pass (die vanaf morgen, 9 februari, geleidelijk zal verschijnen) kan al worden voorgeladen op je consoles en computers. Dit betekent dat u ze kunt installeren en onmiddellijk kunt beginnen te spelen.

Vanaf morgen komen er nieuwe games op Xbox Game Pass, wat betekent dat anderen zoals Infernax, Crossfire X en Besiege nemen afscheid. van de dienst.

Dit zijn de nieuwe spellen van februari 2023 op Game Pass en hun data:

  • Madden NFL 23 (console en PC) – 9 februari
  • SD Gundam Battle Alliance (console, PC en cloud) – 9 februari
  • Mount & Blade II: Bannerlord (console, PC en cloud) – 14 februari
  • Cities: Skylines Remastered (Xbox Series X|S en cloud) – 15 februari
  • Shadow Warrior 3: Definitive Edition (console, pc en cloud) – 16 februari
  • Atomic Heart (console, PC & cloud) – 21 februari

Om te beginnen kun je vanaf morgen je tanden zetten in Madden NFL 23de American football-simulator van EA Sports, die deel uitmaakt van de EA Play-catalogus, evenals de leuke en spannende SD Gundam Battle Alliance.

Volgende week is het de beurt aan Mount & Blade II Bannerlorden twee belangrijke nieuwe releases: de geremasterde versies van Shadow Warrior 3 en Steden: Skylinesdie belangrijke visuele verbeteringen bieden aan beide ervaringen.

Als grote finale van de maand komt een van de meest verwachte spellen van het jaar op 21 februari: Atomic Heart is nu beschikbaar om te pre-loaden op Xbox consoles, en zal bij de lancering worden toegevoegd aan Game Pass.

Wat vind je van de nieuwe spellen van Xbox Game Pass Welke wil jij het liefst spelen op je Xbox, PC of mobiele apparaat? Atomic Heart is ongetwijfeld de grote nieuwe release, maar de verbeterde edities van Shadow Warrior 3 en Cities: Skylines hebben ook hun eigen ding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *